Perjantai-iltana tottisteltiin Katin, Lotan, Annen ja Hanna T:n kanssa.

Ekana paikalla istuminen ryhmässä. Veikka ei millään voinut istua vaan valui maahan pienen istumisen jälkeen. Kävin hilaamassa sen ylös, ja se valui taas kuin räkä alas... kävin taas nostamassa ja taas se valui... ja uudelleen.... ja uudelleen. Sitten paikallamakuu, meni maahan hyvin ja pysyi kanssa mutta on se levoton. Ollaan Veikan kanssa vähän saman luontoisia; kärsivällisyys ei ole parhaimpia puoliamme ;-P Tuota makuuta pitäs saada reenattua paljon enemmän kuin mitä on tehty. Lisäksi häiriötä olisi pakko saada, en epäile etteikö Veikka lähtisi makuusta jos esim joku heittelisi noutokapulaa :(

Veeti teki tottista Vaun ollessa paikallamakuussa. Otin seuraamista ensin vähän, oli aika hyvää! Sitten liikeestä istumisia, ja ne oli liian hitaita mun makuun. Jotenkin kyrsi koko tottiksen reenaaminen taas, ja ohjaajaa alkoi pännimään ne istumiset. Eniten pänni oma osuus siinä, en osaa tehdä sitä ollenkaan niinkuin yleensä, olen jotenkin lukossa. Katsoin parhaaksi ottaa vain yhden luoksetulon vauhdista palkaten, ja sitten autoon. Oli ainakin lyhyt ja ytimekäs reeni ;-)

Veikka otti ekana luoksetulon eteen tulemisen läheltä, palkka jalkojen välistä. Sitten istumaan jätöstä pidemmältä matkalta, vauhti oli aika kova, mua pelotti ja tein ihan lopussa sellaisen nytkäyksen kun pelotti että se törmää lujaa. Tuli kuitenkin suht siististi. Sitten seuraamista, palkkasin makupalalla vasemmalle ulospäin aina kun oli hyvä. Session loppuun pallopalkka, heitin pallon vasemmalle ulospäin. Sitten pidempää pätkää, jossa ei ilmaantunut mitään hurjaa painamista. Kuitenkin heti jos vähänkin osui jalkaan, aloin nostella vasenta jalkaani korostetusti ja kun irtaantui kävelin taas normaalisti. Palkka vasemmalle ulospäin kun oli hyvä. Maahanmenoja makupalalla myös, hyvin. Loppuun nouto, ensin pelkkä luovutus edessä, palkka jalkojen välistä. Sitten perusnouto, palkka jalkojen välistä luovutuksen jälkeen. Sitten vielä vauhtinouto eli palkka melkein heti kapulan oton jälkeen. Veikan kanssa olikin jo suht kivaa tottistella :) Hönöpellen kanssa :)