Ja voin todeta että ohjaaja kanssa. Blogin päivittäminenkin on jäänyt kun en ole löytänyt virtaa kirjoittamiseen.

Koostetta lähiajoilta siis:

Elina Niemen hakukoulutuspäivä sunnuntaina 17.5.

Vietimme mukavaa sunnuntaipäivää Ylöjärven koirakerholaisten kanssa Elinan vetämässä hakupäivässä. Keli oli mitä mainioin ja aikaa runsaasti :)

Veetin reenistä ei niin kovasti ole hyvää sanottavaa :( Se ei ollut ollenkaan oma itsensä. Ihan vetämätön, painatti maalimiehistä ohi ihan läheltä ja mikä ärsyttävintä, SÖI HEINÄÄÄ!!! Että mua raivostuttaa heinän syönti kesken hommien. (edit: ei se siis sentään kesken piston heinää syönyt, mutta joka piston välissä) Tuossa edellä olikin jo tarpeeksi syitä toteamiseen että ei taida olla kunnossa. Keväällähän sillä on tupannut olemaan noita allergisia oireita ennenkin, nekku ei toimi normaalisti ja nielutulehduksia pukkaa. No, en ole satavarma onko kyseessä nyt se vai mikä. Huolestuttavaa joka tapauksessa.

Veikka oli aika hyvä. Kolme valmista ukkoa. kaksi ekaa loistopistot, kolmannella lähti vähän vinoon edettyään ensin jonkun 40 metriä. Kirmasin perään, huusin pois ja ohjasin oikeaan suuntaan.

Kiitos Elinalle koulutuksen annista!

Tottista on tehty varmaan kanssa mutta en muista missä ja milloin. Jokatapauksessa lähenevä tokokoe aiheuttaa harmaita hiuksia.

Itse olen ollut tosi väsynyt ja tuo polvikin renkkaa vielä. Parempi se on jo, mutta ei hyvä. Perjantaina urheilulääkärille sitten.