Olipa ihana ja rentouttava melkein viikko mökillä. Mukavaa kun on aikuisia ympärillä useampi joita voi välillä värvätä lapsia vahtimaan -itse pystyi menemään vaikka aittaan päivänokosille :)

Pojat ui ja ui ja ui.... Hyppäsivät laiturin päästä peräkanaa järveen ja uivat nautinnollisia uimalenkkejä, ei siis mitään pulahduksia. Siinä olikin niiden pääasiallinen liikunta koko viikon aikana -yhtään juoksulenkkiä ei pojille tullut. Väino sen sijaan toteutti marathonohjelmaansa orjallisesti :)

Treenauksellisesti emme levnneet ihan laakereilla. Enolla on peltoa ja metsää mukavat alueet lähellä, joten jälkeä tehtiin useamman kerran, pudotettua, tarkkuutta ja tottista myös. Tai Veeti teki vaan tottista pellolla sillä aikaa kun Veikan peltojälki vanheni.

Liekö savolaisilmasto vaikuttanut poikiin positiivisesti, kun jäljet sujuivat niin hienosti! Veetin eka oli vähän huono, takajälki ja kaksi keppiä jäi, mutta loput kaksi oli loistavia. Ei haitannut edes rutikuiva metsä, auringon paahde, tasainen ja avoin kangasmetsä. Tein sille jopa piikkejä jäljelle ja se selvitti nekin ihan suvereenisti! OHo, etten sanoisi! Veikkakin oli pätevä, yhdellä peltojäljellä se hukkasi koko jäljen totaalisesti mutta seisoin vain paikallani ja annoin se pyöriä (en tiennyt itsekään missä se menee...), ensin näytti siltä että Veikka jättää leikin sikseen, mutta sitten se haistoi jäljen ja jatkoi sen loppuun asti. Metsässä Veikka oli paljon parempi, tein sille mökkeilyn aikana kaksi jälkeä pellolle ja kaksi metsään.

Avonaisessa kangasmetsässä sain tehtyä myös voittajaluokan mittaisen pudotetun esineen noudon Veetin kanssa. Meni hyvin, no problem. Pitää kuitenkin saada reenattua sitä vielä ennen seuraavaa koetta.

Tottista vain sen verran että Veetillä yhdellä pellolla, lähinnä jääviä. KIvasti meni. Serkun pihassa tuli kanssa vähän honkotettua koirien kanssa kun heidän lapset halusi nähdä mitä V&V osaa :) Näytin jotain liikkeitä ja temppuja ja  lapset olivat ihan otettuja kuinka taitavia ne on.... Veikka oli niin taitava, että kävi vähän heidän naapurinkin pihassa morjestamassa :)

Veetille tein yhden tarkkuusruudun keskelle peltoa. En ole ennen ottanut sitä pellolla, mutta ei näyttänyt haittaavan mitään. Hienosti esine nousi ja tuli mun käteen tosi nopsaan :)

Olisin halunnut tehdä pudotetunkin pellolle, mutta ei ollut tarpeeksi pitkää luvallista peltoa mihin olisi saanut. Kaikki isommat pellot kasvoi jotain tosi tärkeää eikä niille ollut mitään asiaa koiran kanssa :)