Aamulla, kevyessä helteessä treffattiin Hanna ja Huisku Niihaman kentsulla. Tytöt piti ottaa mukaan, koska Väinö lähti Hesaan Morriseyn konserttiin. Morrisey esiintyi perjantaina Tampereella ja tänään Hesassa, ja Väinön piti päästä kumpaankin konserttiin Huuto Vähän outo -kuka jaksaa kuunnella sellaista musaa ihan tosissaan? Ihme ulinaa ja valitusta, ainakin mun mielestä...

Veeti oli Huiskun parina tottiksessa. Tehtiin ekana liikkeitä. Seuraamista pelkkä pitkä suora, palkka täyskäännöksestä. Liikkeestä istuminen, nyt oli taas normaalia Veeti-kamaa (ohjaajakin osasi taas toimia, mutta saa nähdä kisoissa taas -meneekö taas laskut sekaisin ja sitä myöten kaikki...). Tasamaanouto 2kg:n kapulalla, liian hidas palautus mun makuun. Otin uuden, ja taisi olla parempi mutta ei tarpeeksi hyvä mulle. Otetaan se siis ohjelmistoon ja otetaan noutoja aina kun ollaan sikahyvässä vireessä molemmat (huom! minäkin kuitenkin _olen_ joskus hyvässä vireessä ;-P). Estenoudot, hienot. Eteenmeno maahanmenon kera -> hieno ja putosi maahan heti! Sitten vielä eteenmeno pallolle. Veeti meni sitten paikallamakuuseen Huiskun reenin ajaksi. Vapautuksen jälkeen isolla pallolla suojelupiilon kiertoa (ei pöhkö meinannut ensin tajuta kiertää vaan hyppi neljällä tassulla piiloa päin :-O) ja jääviä (m+s) leikkien.

Veikka Gustafsson antoi taas ilmi että on siinä loraus vuorikiipeilijää ;-) Sen verran omatoimisesti se meni edes takas A-estettä ja uudelleen ja uudelleen. Yksi vaaratilannekin koettiin kun Venla oli kiivennyt A:n päälle ja Veikkakin päätti mennä sen saman esteen yhtäaikaa. Pieni naarmu tuli vaan Venlalle, mutta olisi voinut käydä huonosti. Veikka on vaarallinen kun sen päästää irti ;-P

Mutta reenin tarkoituksena oli siis ottaa esteet ekana. Otin ensin matalamman hypyn, hyvin. Siitä metriselle karmistukselle (siis ihan siisti este mutta jotenkin kammottava). Ensin Veikka rymisti ja osui oikein kunnolla, mutta kun palkkaa ei tullut noista niin skarppasi ja hyppäsi kumpaankin suuntaan tyylipuhtaat hypyt. Enempää ei sit sitä. Sitten otin Hannan avustuksella A-esteellä kapulan tuonnin. Ensin matalammalla ja sitten oikealla, hyvin meni.

Veikka oli tämän jälkeen jo aika puhki. Kai nyt kun huiskii A:ta mennen tullen ja palatessa ;-) Piti ottaa seuraamista makupalapalkalla, mutta poika jäpitti ja sai oikein huokutella että tulee mukaan! Väsyy sekin näköjään joskus :) Otin lelulla sitten, ja avot, poika muuttui ihan erilaiseksi. Sit vähän luoksetuloakin tehtiin, yksi oli vino piti sitten ottaa vielä pari. Ei kai me sitten muuta reenattukaan.

Huomenna olisi taas tarkoitus tokotokottaa, sitä hypyn ennakointia ainakin pitäs työstää.

Illalla käytiin ihanan rentouttavalla (not) lenkillä. Venla ajoi pyörällä ja minä vein Hetaa rattaissa ja talutin poikia. Haettiin kioskilta jäätelöt ja sitten mentiin koulun pihaan jossa pojat sai juosta vapaana.

"Lenkin" jälkeen oli ihanaa istuskella naapurin Maijan kanssa pihassa ja lipittää punaviiniä. Mielestäni olin sen ansainnut :)