Jepjep. Tiistaina sain tietää että en sitten saanut erästä työpaikkaa jonka olisin halunnut enemmän kuin paljon :( Olin erään toisen henkilön kanssa ihan kalkkiviivoilla, mutta tradenomi päihitti restonomin, catering-alan osaajan, jota ensisijaisesti tehtävään haettiin... No, asiasta on toivuttu, ja katsellaan uusia mahdollisuuksia.

Pojat kävivät Väinön kanssa juoksemassa 12km, ja siitä melkein suoraan lähdettiin Hanna T:n kyydillä Hollolaan harrastamaan.

Arja oli järkännyt kehätreenit, saatiin vähän kisamaista fiilistä kun kaksi kehää oli ihan vierekkäin ja tehtiin samaan aikaan. Hannan kanssa oltiin vähän myöhässä ja treenaamiseen tulikin vähän lentävä lähtö. En ollut taaskaan suunnitellut mitään, mutta alokasluokkaa tehtiin Veikan kanssa, välillä palkaten.

Veikka meni kivasti. Kytkettynä seuraaminenkin meni hyvin, vähän jätätti käännöksissä. Luoksetulossa törmäsi, kuten yleensä. Hyppäämisessä ennakoi -montakohan hyppyä se ehti tehdä jo ennen lupaa. Huotarin Peteltä hyvä huomio että en saa nyökyttää päätäni ennen käskyä. Tästä saatiinkin Hanna T:n kanssa hyvät naurunremakat kun kotimatkalla totesin että Veikan kanssa pitää tehdä sillain että liikutan vaan silmiä kun olen valmis! :)))))

Siirryttiin sitten Löytyn PK-kentsulle reenaamaan. Veeti teki tottista Zen parinaan. Meni kivasti ja Veeti oli ihqussa vireessä! Veikkakin teki vielä seuraamista ampumisen kera, käännöksiä, hyppyä, A-estettä ja eteenmenon. Poika on kovin omatoiminen noissa hyppy- ja kiipeemisasioissa... A:ta meni edes takas omatoimisesti, vahvistin sitä omatoimisuutta, vaikka tekniikka oli aika karmea eli hyppää liian korkealta alas.

Olipa mahtava reenikeikka! Kiitos Arjalle järkkäämisestä ja seuraavaa kertaa odotellessa! Reenireissun aikan unohdin jo työpaikkaharmituksenkin :)

Tiistain kruunasi vielä alkava loma! Jiihaa, seuraavan kerran töihin vasta 3.8.