Tänään reenattiin tottista kera Hanna T:n ja naperolauman. Piti reenata Lamminpään koulun pihassa, mutta siellä oli jo liiankin kova trafiikki joten päätimme mennä läheiselle pikkukentälle sitten. Se olikin mukava paikka, koska kentsun yhteydessä oli leikkipuisto jossa naperot viihtyivät hyvin :) Ajoituskin oli loistava -> juuri kun saimme treenattua niin paikalle alkoi saapua puistojumppalaisia. Hannan kanssa emme osallistuneet jumppaan, mutta lapset osallistuivat :)

Veikka teki seuraamista, liikkeestä maahanmenon ja palkka tuli vasta perusasennosta ennen tulevaa seuraavaa liikettä. Seuraaminen oli erittäin halukasta ;-P.... Osui jalkaan mutta ei painanut ihan hirveesti. Käännökset voisi olla parempia. Maahanmeno oli hyvä, tosin vartaloapua taisi olla jonkin verran. Pysyi myös maassa, ja nousi perusasentoon käskyllä hyvin. Vapautus siitä, sitten perusasentoon ja siitä palkka. Tämän jälkeen vielä seuraamista hinkaten ja hinkaten... ja luoksetuloja. Tulee lujaaaaaa! Siis pelottavan lujaa. Nyt tuli hienosti suoraan eteen, ei vinoon mutta en pysty seisomaan suorana kun se tulee niin lujaa ja törmää. 

Veeti teki ekana luoksetuloa maalin kierrolla, ihqu vauhti! Sitten luoksetulo maahanmenosta, hyvä vauhti. Sen jälkeen liikkeestä istumisia, oli hienoja! Ohjaaja on taas kartalla ja luottaa koiraansa, joten koira sitten istuukin hyvin ;-P Nouto 2kg:n kapulalla, palkka luovutuksesta, hyvin. Sitten paljon leikkiä, puun kiertoja ja hömpsötystä :) Veeti oli aivan ihqu <3

Ihan pikkuinen lenkki tehtiin vielä poikien kanssa vaikka uhosin että en jaksa lähteä minnekään lenkille. Ihmeesti on virtaa kun tietää että loma alkaa ensi viikolla ja kestää 3.8. saakka, aah, sitä odotellessa!!!

Oli mukavat reenit! Pitäs aktivoitua taas näihin nopeisiin tottisteluihin, niinkuin talvella tehtiin :) Kiitos seurasta Hannalle ja pojille!