Aamulla tehtiin Hannan kanssa ensin esineruutua ja sitten tokotettiin. Lapsilauma oli taas mukana, häiriöstä ei ainakaan ole pulaa meillä ;-)

Normimittainen esineruutu tallattiin ja laitettiin Veetille eka esine valmiiksi ihan lähelle etureunaa. Bongasi sen hienosti. Kun palkkasin tästä Hanna vei samaan linjaan taakse esineen. Sekin nousi hienosti. Sitten Hanna vei taas esineen, keskelle ruutua saniaisten tai mitä ne nyt oli, alle. Tätä joutui etsimään jonkin aikaa. No löytyi se, ja taas palkkauksen aikana Hanna vei toiselle sivurajalle kaksi esinettä eka lähelle etureunaa, toinen takakulmaan. Nämä nousi nopeasti. Tällä reenillä että ruudussa on kerrallaan vain yksi esine, ja se löytyy suoraan edestä milloin miltäkin matkalta olen saanut suoristettua noita pistoja. Aiemmin Veeti lähti ihan eri suuntaan minne lähetin, näin pysyy edes joku holtti siinä missä se on käynyt ja missä ei.

Gustafsson reenasi samalla systeemillä ja oli tooosi taitava <3 Kolmannen jälkeen lopetin sitten kun oli niin hyvä.

Tokoa teki vain Veikka. En jaksanut reenata Veetillä. Luoksepäästävyyttä, meni suht hyvin. Ennakoimattomuus oli päivän sana, edistystä on havaittavissa eli ei tainnut edes hypyssä ennakoida. Nami kädessä tämä(kin) on helppoa... Saa nähdä kisassa.

Iltapäivällä, ruokailun jälkeen lähdettiin tyttöjen kanssa uimahalliin. Pojilla on vähän tylsä päivä, ei edes kunnon lenkkiä, omassa pihassa vaan honkotusta. Uimahallin jälkeen Mäkisen baariin kun äidin teki niin mieli Fiesta-salaattia, nam! (pst. älä huoli HannaT, lähden kyllä perjantainakin salaatille ;-))