Eilen koipeliinit juoksivat Väinön kanssa tunnin lenkin, ja siitä suoraan lähdettiin Veetin kanssa hakureeneihin. Heitin vaan BOT:n niskaan sille kun oli just juossut ja joutui olemaan autossa odottamassa. Gustafsson jäi kotiin, en kehdannut ottaa sitä kun lähdin reenaamaan vieraaseen porukkaan. No, vieras porukka ei osottautunutkaan kovin vieraaksi: kaikki ihmiset olivat tuttuja, mutta emme olleet kaikkien kanssa koskaan reenanneet. Veeti sai siis uusia maalimiehiä :)

Veeti tuli viimeisenä hakuilemaan jotta sai levätä lenkin jälkeen. Oikea etukulma: mm kiven ja kannon välissä, ilmaisu, pallo ja namit -> hyvä pisto, toi rullan hienosti aluetta eteenpäin ja vei näytölle vauhdilla, koitin pysyä perässä polveni kanssa. Vasen etukulma; piti olla suorapalkka kallion päällä, mutta Veeti ei löytänyt sitä. Kallion päälys oli yli 50 metrissä ja kaikille muille oli ollut mm kallion alapuolella, tuuli kävi kohti etukulmaa lujasti joten se toi myös hajua edellisten piiloista. Veeti teki kuitenkin ihan hienon piston, joten otin mm:n sitten pois sieltä vaan. Sitten oikealla mm, suorapalkka, toi juustoilla pois pätkän matkaa. Loppuun vasemmalla, todella syvällä ukko kallion päällä, ilmaisu ja suberpalkat näytölle viennin jälkeen. Hyvä reeni, helpompi ja lyhyempi nyt välillä. Näytölle viennit olivat hienoja, vei lujaa eikä mun himmaaminen vaikuttanut mitään.

Kiitos reeniporukalle! Oli tosi mukava reenata teidän kanssa ja saatiin kaksi mies-maalimiestäkin, niitä kun ei kovin usein saada :) Tulemme mielellämme toistekin :)