Siinä sitä viime aikojen tapahtumia.

Viime tiistaina piti päästä Nokialaisten kanssa reenaamaan hakua, mutta meidän Heta joutuikin yllättäen sairaalaan :( Heta oli kuumeillut kovassa kuumeessa muutaman päivän ja käytin sitä Terveystalolla lastenlääkärillä. Otettiin tulehdusarvot ja ne näyttikin olevan todella korkealla. Lisätutkimuksiin TAYS:iin ja suonensisäisesti antibiootteja ja ravinteita, neiti kun ei ollut syönyt kolmeen päivään käytännössä mitään. Sairaalaan jäätiin sitten yöksikin, tai pikemminkin Väinö jäi. Me mentiin Venlan kanssa kotiin yöksi. Nyt on asiat ok, hieman epäselväksi jäi koko juttu, mutta pääasia että pikkuneiti on kunnossa -reenaamaankin pääsee kyllä!

Torstaina hakuilin PKY:n kivassa porukassa, kiitos vielä! Veeti vaan oli mukana, ja otin kisamaisen reenin eli en tiennyt missä ukot olivat. Tarkoitus oli että vasta kolmas palkkaa ja kaikki ilmaisuja, mutta eka mm jäi niin sitten vasta toinen palkkasi. Hanna sai opetuksen jotta älä harpo niin pirusti eteenpäin ja pistota tarkkaan maaston vaihtelukohdat... Ekalla näytöllä Veeti losahti ojaan uimaan, voi p****le. Kisatilanteessa olisikin ollut hieman kinkkisempi juttu.... Ei hyvä fiilis jäänyt tuosta reenistä :(

Perjantaina lähdettiin mökkerölle ja pojat pääsi uimaan. Kyllä ne taas uikin! Ihan koko ajan! Sunnuntaina reenattiin taas hakua omalla porukalla. Gustafsson oli pätevä mutta Veeti ei. Oliko lie niin puhki lähes kolmen päivän pluttaamisesta vedessä, vai motivaatioko alkaa prakaamaan vai mikä??????? Ekalla pistolla piti ottaa ukko takastullessaan mutta ei, ohi meni. Tokalla pistolla ei löytänyt ukkoa ojan ylityksen rytöstä vaikka sieltä päin kävi tuuli. Kolmannella pistolla kokeilin uudelleen takastullessa mahd löytyvää ukkoa, mutta ei. Sitten lähetin uudelleen samalle puolelle ja nyt sai sen tullessaan :) Vielä vasemmalle yksi ukko, ja kesti ja kesti ja kesti ennenkuin löysi. Eikä tullut pois vaikka huusin. Ihan outo, Veetillä on ollut kaikenlaisia ongelmia mutta motivaatio sillä ei ole mun mielestä koskaan prakannut. En tiedä mikä vaivaa. No, nyt lähdetään Hesaan perheen kera, tulee pojille täydellistä lepoa ennen leiriä. Väinön veljenpoika tulee meille koiranvahdiksi :)