Eilen kisattiin T-team Sport Dogsien joukkueessa tokon SM kisoissa. Meidän joukkueessa meidän lisäksi oli: veli-Zac ja Arja, sisko-Zen ja Katja, velipuoli-VIP ja Christa ja Katla ja Jessica. Sisarukset Zac ja Zen tekivät aivan loistotulokset!!! Meidän tulos oli aika surkea, mutta näköjään sekin oli laskettu mukaan joukkuepisteisiin. Joukkuepronssi siis tuli :) Valitettavasti en päässyt palkintojen jakoon kun piti lähteä viemään autoa Väinölle :(

Luoksepäästävyys oli ekana. Ei auttanut vaikka sitä on reenattu lähiaikoina ja reenaatiin vielä ennen kehään menoa; Veikka purjehti tuomarin syliin välittömästi. Tuomari käski laittaa sivulle, Veikka pysyi siinä ehkä puoli sekuntia -ja oli taas tuomarin sylissä...6. Paikallamakuu, alas ja ylös hyvin, mutta l-e-v-o-t-o-n...6. Kokonaisvaikutelma 8. Paikallamakuun arvostelua odotellessa Veikka kusi mun jalalle! Saakeli, se nuuski maata siinä innokkaasti ja päätti sitten tosiaan nostaa jalkaa... hitto, tuomarista välittämättä tönäsin sen siitä ja nuhtelin että mun jalalle et kuse! Lisäksi vielä aika ikävää seuraavalle paikallamakaajalle että joku koira on kussut siihen :(

Kytkettynä seuraaminen: 8,5 kai. En kuullut liikkuria kunnolla ja yhden ylimääräisen pysähdyksen pisti meille kun liikkurilla särki päätä kuulemma. Mutta Veikka siis oli aika kiepeissä, painoi aikalailla. Maahanmeno kai aika hyvä, oli kai 10. Hyppyesteellä Veikka kävi kaksi kertaa ennen oletko valmis-juttua. Siksi käskytin sen melko voimakkassti vierrrrreeeeen..... -ei ennakoinut nyt hyppyä, muutenkin meni kivasti.. kai 9.

Vapaana seuraaminen; painoi ja tuomarinpöydän luona jäi jälkeen, en tiedä mitä se teki, en jäänyt odottelemaan. Kai se heilutti häntää niille ihmisille siellä ;-))))) 8 tai 8,5. Luoksetulo; törmäsi vähän mut ei pahasti, sivulle hyvin....9? Tästä liikkeestä vapautettuani se singahti sinne edelliseen kehään :-/ Onneksi kukaan ei ollut just suorittamassa.... Seisominen; hieno stoppi, mutta lopun perusasentoa ei koskaan tullut :( Veikka singahti jonnekin eteenpäin vaan kun sanoin viereen. Tuomari sanoi että hän jo kaivoi kymppiä että nyt saa antaa kympin mut ei sittenkään. 8 saatiin kuitenkin.

Yhteensä 159,5p. Joukkueen kannalta tietty olisi toivonut paremmat pisteet :(

Illalla lähdettiin Hanna T:n ja Taina S:n kanssa syömään thaikkuravintolaan ja katsomaan Maija Vilkkumaata Tammerfestiin :) Sillain niinku juhlittiin pronssia ;-)

Nyt keskitytään meidän lajeihin eli Pk-puoleen täysin. Mielessä on pyörinyt jo tulevia tottisreenejä, mukaan taas istuminen, noudot, ym mitä ei ole tehty aikoihin.

Tähän loppuun vielä mahtionnittelut veli-Zac`lle ja Arjalle, jotka olivat kisanneet tänään aamutuimaan voittajaluokassa tokossa; hieno ykköstulos 298 pistettä ja menolippu erivoihin!!! Te OOTTE taitavia!!!!