Eilen pojat juoksivat Väiskin kanssa ensin lenkin, sitten startattiin Hanna T:n kanssa kohti Hollolaa jonne Arjan treeniporukka oli taas järkännyt kivat kehänauhatreenit, kiitos mukavalle porukalle!! T-porukkaa paikalla oli Arjan ja meidän lisäksi Katja ja Zen, Oili, Pete ja Meg, Riitta ja Numa ja Pekka ja Tatzi.

Kaksi kehää oli vierekkäin ja molemmissa tehtiin yhtäaikaa. Alokasluokka tehtiin kahdessa osassa.

Eka osa: Paikallamakuu-> huonosti alas ja huonosti ylös, mutta pysyi (hirveesti piti heiluttaa häntää viereisen kehän ohjaajille kyllä) Hihnaseuruu: hyvin! Liikkeestä maahanmeno: luulin että meni hyvin, mutta liikkuri kaatoi kylmää vettä niskaan -> ennakoi ja meni ensin lähes istumaan ja valui siitä sitten alas ....mrrrr..... Hyppy: ihan ok muuten mutta ei osaa siirtyä sivulle istumaan lopussa. *huokaus*

Toka osa: Vapaana seuraaminen: huonot käännökset, muuten suht ok. Luoksetulo: ei törmännyt edes pahasti, palkkasin edessä. Tämän jälkeen Veikka bongasi viereisen kehän ihanan bortsuneidon jonka nimeä en nyt muista, ja päätti lähteä sitä iskemään.... Tytteli oli komennettu seisomaan, ja siinä se seisoi kuin tatti vaikka Veikka kuinka esitti komeaa sulhasehdokasta sen takapäässä. Että hävetti.... Tuli Veikka sieltä pois kun huusin sitä, mutta ei sitten millään kontaktia minuun, se tuijotti vaan rakkautensa kohdetta koko ajan. En ottanut seisomaliikettä enää, käskin seuraamaan ja otin heti lähdössä käännöksen jossa se tietty jäi. Odotin kunnon seuraamisen ja otin sitä jonkin aikaa, sitten palkka ja pois.

Veetikin pääsi vähän tottistelemaan häiriöön, meni hyvin!

Tokoreenien jälkeen mentiin Löytyn kentälle PK-tottistelemaan. Veikka meni paikallamakuuseen Zac`n tehdessä liikkeitä. Veikka pysyi hyvin mutta vinkui jonkin verran. Sitten liikkeitä, seuraamista ampumisen ja henkilöryhmän verran, ekan ampuna aikana tuli joku sähläys vaikka se ei kyllä paukuista välitä mitään. Uudelleen hyvin. Sitten hinkkasin maahanmenoa ja on se nyt vaikeeta! Piru vie, pitäs aina olla joku katsomassakin kun tekee, noin niinkuin jatkossa. Tosin katson silti itsekin vaikka joku muukin katsoisi, hätäisenä immeisenä en ehdi odotella kommenttia menikö hyvin vai ei.... Metrin hyppy laakista puhtaasti molempiin suuntiin, sitä ei enempää. A-este ensin mennen tullen, sitten noudon palautus. Ensin meinasi kiertää kapulan kanssa, mutta uusinnalla hyvin. Eteenmenopallon Hanna oli vienyt valmiiksi, en huomannut sanoa että pitää näyttää se pallo. Koitin lähettää mutta eihän siitä mitään tullut, näytettiin pallo ja sitten menikin tuhatta ja sataa :)

Esineruutu tehtiin kans. Veeti oli hyvä, Veikka oli tavanomaista huonompi.

Veeti teki vielä hanskatempun eli pudotetun esineen noudon voittajaluokan matkalta kun oli hyvä baana missä ottaa se.

Olipa kiva reissu! Ja hauskaa oli taas. Näin perheellisenä arvostaa aina näitä reissuja kun saa olla ihan rauhassa reenaamassa vaikka koko yön ;-) Kotona olin joskus puoli kahden jälkeen ja aamulla hakureeneihin klo 9 mutta ei se mitään, lomalla jaksaa!