Tänään reenattiin oikein kahteen otteeseen Hannan ja lasten kera. Aamupäivällä tottista ja illalla esineitä ja jälkeä. Tottisreeneistä en enää muista muutakuin että oli kuuma, kostea ja hikinen keli.

Maastoreenit meni kivasti :) Veeti hätkähdytti löytämällä neljä esinettä taitavasti! Alue tosin oli alamittainen, ehkä joku 30m leveä, mutta kuitenkin hieno suoritus :) Veeti ei sit muuta päässyt tekemäänkään.

Veikka ajoi Hannan tekemän jäljen jossa oli kolme välikippoa ja loppukippo. Matkaa oli joku ehkä vähän alle 500m ja vanheni tunnin tai vähän yli. Ajoin jäljen yksin koska Hannan piti olla naperoiden kanssa sillä aikaa. Kaikki kipot löytyi vaikka itsestä tuntui että ei hitto me mennään vaan lujaa metsässä eikä olla millään jäljellä. Hanna oli piirtänyt jälkikaavion maahan ja kun oli ajettu jälki niin katselin siitä että kyllä se poika vaan hienosti sen suoritti, kulmissa oli ollut pyörimistä ja alussa käytiin kerran hakemassa uudelleen vauhtia ekalta kipolta ;-P

Loppuhöpinöiden aikana reenasin Veikalla vielä extempore keppi-juttua. Leikin ensin kepillä ja sitten töpötin n. kolmen metrin "jäljen" jolle laitoin kepin. Sitten lähetin Veikan etsimään ja hyvin se bongasi sen sieltä :) tein vielä toisenkin ja hyvin sekin. Ensin meinasi ottaa minkä vaan kepin mutta vaihtoi itse oikeaan sen sitten :)

Huomenna mennään Jessica Ristimäen tottiskoulutukseen Ylökin järjestämään sellaiseen. Saa nähdä kauanko siellä "saa" olla sillä naperot tulee mukaan :-/ Väinö rokkailee tällä kertaa DBTL:ssä.