Siinä Väinön aika tänään Varsovassa juostulla marathonilla. Aika kova aika! Parannusta viime vuotiseen reilu viisi minuuttia, ihan tyytyväiseltä mies kuulosti puhelimessa

Tänään reenattiin hakua pienellä porukalla Tulotien päässä.

Veeti oli taas aika vauhdikas mutta ei ihan surkea. Eka oikealla ukko, ilmaisu. Sitten tyhjiä neljä joista yhden jouduin korjaamaan pariin kertaan kun kääntyi liian aikaisin ja yhden lähetin uudelleen sen takia että teki piston taaksepäin. Ekan ukon näytöllä havaittiin ihmisiä lenkillä metsässä ja ystävällisesti kyselin jotta olisivatko ehkä menossa pois siitä metsästä. Olivat kyllä mutta Veeti ehkä bongasi vielä niiden ihmisten hajuja kun viipyi yhdellä tyhjällä aika kauan. Loppuun vielä ilmaistava ukko. Tämän päivän reenissä oli vauhtia vähän liikaa mutta tuli suht hyvin pois pistoilta. Olen ottanut pillin käyttöön nyt (edellisissäkin reeneissä oli jo) ja aika hyvin tottelee sitä. Pillissä on se hyvä puoli että se kuuluu kauas, eikä siinä äänenpaino ja -sävy muutu niinkuin itsellä kun hermo alkaa kiristyä...Palkkaan itse jonkin aikaa aina keskilinjalla, juustolla enimmäkseen mutta jossain kohden pitää palkata lelulla koska luulen että se juusto ei kauaa mene maalimiehen etsimisen edelle.

Jalka ei mennyt tänään kertaakaan rullasta läpi, viime reeneissä se meni kaksi kertaa. Piru kun pitää senkin nyt vastustaa tätä hommaa, ei meinaa säädöt löytyä kohdalleen.

Veikka oli subertaitava!  Neljä ukkoa, kaikki pistot suoria. Se ON ihqu!

Tein Veikalle vielä kaksi janaa reenin välissä. Molemmat lähti oikealle, ekassa jana n. 10 metriä tokassa n. 15 metriä. Lähetin aavistuksen jäljen lähtösuuntaan päin ja kumpikin jana onnistui hienosti ja kepitkin löytyi! Wau, olin tosi tyytyväinen. Veikka otti kivasti maavainun ja eteni kuono maassa, Veetihän etsii janalla aika ilmavainuisesti. Veetillä on kyllä aloitettu aikanaan jäljestys vasta aikuisena, vuosia ilmavainua vahvistettuna.