Tiistai-iltana pidimme Toijalan kentsulla Kaarinan järkkäämät tottismöllikisat. Kiitos Kaarinalle järjetämisestä ja paikalliselle seuralle kentän ja tarvikkeiden lainasta! Oli tosi hyvä reeni. Veeti Wetterström meni suht hyvin, oma pääni ei taas oikein pelittänyt ja seisomisessa karjaisin käskyn ja samalla käännyin koiraa kohti -no, maahanhan se meni...

Gustafsson teki BH-kokeen liikkeitä. Ensin seuraamista ilman palkkaa, sitten istuminen josta palkka ja jätin sitten istumaan ja jatkoin hommaa. Sama maahanmenon kanssa. Luoksetulo, tuli vähän vinoon ja muistaakseni ennakoi sivulle tuloa. Otin vielä uuden kentän toiseen päähän ja autoin suoraan. Kivasti meni reeni, jäävät oli nopeat ja varmat. Vois mennä BH-kokeeseen jos tuo pysyisi paikallamakuussa. Tiistaina kyllä oli aika rauhallinen, ihan alussa nousi ylös (Pia oli tolppana varmistamassa ettei lähde huitelemaan) mutta korjaamisen jälkeen oli hyvä. Vapautin luokseni jossain vaiheessa. No, eipä tuonne BH-kokeeseen mikään kiire ole kun ei ole vielä valmis mihinkään lajiinkaan.

Ennen kisan alkua sain Pian toimittamana hakureenikavereiden lahjan Suomen Mestaruudesta! Olin ihan hirveen yllättynyt enkä nyt osannut odottaa mitään tällaista. Lahjassa oli huomioitu sekä koira että ohjaaja :) Veeti sai mm. lahjakortin eläinfysioterapiaan (aika on varattu) ja minä sain Fresitaa ja irtokarkkeja paaaljon!!!!!!! Wau! Hieno trumpetistilelukin saatiin, lapsetkin on tykänneet siitä kovasti (Väinö ei niinkään siitä äänestä) Kiiiiiiiitos kaikille! Tarkoitus on kahveet keitellä reenikavereille kunhan NOMmit ja muut hössötykset on ohi. Täytyy sanoa että tauko koirajutuissa ei tekisi ollenkaan pahaa, alkaa olla takki aika tyhjä.