Pitäskö laittaa otsikoksi esineruutu sucks -jos kävis ihme ja se vaikka pelittäisikin kisoissa....  Eilen reenattiin hakua pikaisesti. Halusin testata vielä rullan kireyden koska SM-kisojen jälkeen kävi mysteeri ja ekoissa reeneissä niiden jälkeen Veeti ei saanut rullaa suustansa. Tosi outo juttu koska rullan säädöt on olleet samat jo monta vuotta. Rullaihmiset tietää mitä säätöä se on; ei saa olla liian löysä ettei mene jalka rullan välistä, ei saa olla liian kireä että saa sen itse suusta pois. Olen nyt sitten hakenut sitä oikeaa kohtaa ja toivotaan että se on nyt ok. Pitäs varmaan jollain tsiisusteipillä teipata se niin että varmaan ei liiku siitä missä se nyt on.

Esineetkin otettiin illan hämyssä. Veeti oli puussa kiinni ja AnneK vei esineitä niin että Veeti näki. Anne hieman huuteli sieltä että täällä menee ESINEITÄ ja köytti esineet vielä villalangalla kevyesti kiinni kanerviin ym. No, Veetihän olikin aika pätevä esineiden etsijä sitten! Tosin kävi niin että toi yhdellä pistolla taas kaksi esinettä... Tuo on nyt aika ihme juttu kanssa. Ensin ei löydä kirveelläkään ja sitten alkaa tuomaan kahta kerrallaan. No, luotto viikonlopun skabassa ei kyllä ole ihan hirveen korkeella, mutta jos vaikka kävisi säkä...

Unohdin sitten kysyä perjantaita töistä vapaaksi. Hokasin tuossa alkuviikosta että kisapaikallahan pitäs olla jo 12.30 ja pääsen töistä 14.15  Onneksi ystävällinen Veetin veljen omistaja-Anne lupasi hakea Veetin meiltä ja viedä mukanaan ilmoon ja eläinlääkärin tarkastukseen. Ja joukkueenjohtaja-Anukin lupasi auttaa  Jotta kiitos siitä molemmille!!! Virallisiin harjoituksiin ei ehditä, mutta pitää harjoitella jossain sitten epävirallisesti.

Toivotaan vielä että flunssa ei pahene viikonlopuksi. Buranan voimalla ollaan töissä, jalkoja särkee, korvia särkee ja kurkku on kipee  Saikkuakaan ei voi hakee kun pitää lähtee sinne kisoihin.

Peukut pystyyn nyt sitten kaverit! Viestittelemisiin!