Aika huonolla tuloksella kylläkin. Aamulla oli taas sellainen olo että mieluummin olisi jäänyt kotiin nukkumaan, mutta lähdettiin kuitenkin.

Ekana oli tottis, aika yllättävää. Piti heti aamutuimaan koittaa saada itsensä tottisvireeseen. Se ei tainnut onnistua ihan hyvin koska suoritus oli vähän löysä omalta osaltani. Seuraaminen oli erittäin hyvä, istuminen kanssa, maahanmeno ja luoksetulo kanssa. Seisomisen meni maahan, tässä eka iso virhe. Tasamaanouto erinomainen, hyppynoudossa ennen käskyä mietin että ollaan liian lähellä estettä mutta en jaksanut korjata asiaa -osui mennessä, takasin puhdas, oisko ollut erittäin hyvä. A-nouto erittäin hyvä, ote kapulasta kuulemma olisi voinut olla tiukempi vaikka ei se kyllä mun mielestä mälvännyt tms. Toinen iso virhe: eteenlähetyksessä KAADUIN itse :-/ Jouduin siis antamaan uuden käskyn, meni ekalla maahan mutta ei noussut ekalla ylös, ohhoh virhe näin päin -puutteellinen. Paikallamakuu erinomainen. Yhteensä 86, ei tyydytä meikäläistä -edelleen, ysillä sen pitää alkaa.... :)

Sitten esineet. Kaksi toi, kolmas jäi ja taas pistotin ihan väärässä paikassa eli tuulen mukaan ei olisi ollut mahdollista saadakaan sitä kolmatta. 20 p.

Pudotettu: erikoinen ja haastava rata. Erilaista pohjaa, metsää, leveää polkua, mutka ja taas metsään, jyrkkä ylämäki. Eipä tulisi tuollaisessa reenattua ihan heti. Veeti pätevä mies toi hanskan sujuvasti, täydet 20p.

Tarkkuus: 19 p. Lähti kuulemma ruutuun liian vauhdikkaasti vai miten se nyt oli.

Jälki: jana yhtä tuskaa. Tuomari sekoili ja huuteli "takasin janalle" vaikka koira ei ollut takajäljellä. Koitettiin toiseen suuntaan, no, eihän se sinne lähetenyt,. Sitten lähetin koiraa janalla eteenpäin, se meni tappiin ja lähti vasempaan taas tuomari huusi "takaisin janalle". Palattiin janalla taaksepäin, taas lähetys ja nyt en muista miten se sit meni mutta sekosin ihan täysin tuosta takaisin janalle huudosta kun sehän tarkoittaa takajälkeä! Tuomarin ois pitänyt huutaa väärä jälki. Veeti oli varmasti sillä ekalla janalta lähdöllä jäljen hajulla mutta tuomari ei antanut mennä, matkaa oli vain vähän siihen jälkeen ja tuuli kävi niin että varmaan oli hajulla. No, kaksi pistettä janalta saatiin. Yksi keppi jäi eli 32 p jäljeltä.

Haku: täydet  80p.

Piirinmestaruus siis saatiin ja pisteitä taisi tulla 257. No, ainakin koulari ensi vuoden SM-kisoja ajatellen. Mulla revähti nivunen siinä kun kaaduin, onneksi sain Mialta särkylääkkeen niin pystyi ainakin jatkamaan kisaa. Kipu on kyllä aika kova. Muutenkin on jalat kipeet siitä ratsastuksesta. Tuomari sanoi arvostelussa että hän jo ajatteli että tässä menee koko päiv'ä ennenkuin ohjaaja pääsee ylös, mutta sitten ohjaaja pääsikin ylös ilman tuomarin apua :))

Kiitos kisojen järjestäjille, oli sujuvat ja mukavat kisat! Onnea muiden lajien mestareille ja koulareita tehneille!

Nyt ryhmäpaikallamakuuta reenaamaan!