Hanna T:n kanssa ollaan reenattu jälkeä suht aktiivisesti. Jälkikisoihin tekisi mieli mennä mutta kisakausi tekee loppuaan ja enää yksi potentiaalinen koe olisi tarjolla. Mutta a) sinne pitäs saada paikka b) pitäs saada lapset jonnekin hoitoon ko. päivänä kun isäntä ei ole kotona sillon. Kiva olis kyllä päästä kokeilemaan onnea kun ollaan reenattukin nyt.

Veetille on lisätty haastetta aika paljon. Pidempiä jälkiä, vanhempia kuin niitä EK-vanhoja, piikkejä, kulmia, pidempiä keppien välejä että pitää jäljestää pidempi matka ennenkuin tulee keppi, maaston vaihtelua. Jana on ihan perseestä mutta muuten sujuu ihan kivasti mielestäni. Ainakin Veetin jäljestämistyyli on parantunut, kuono alempana, keskittyneempi. Voi kun saatais JK2 koulari niin voisi mennä kokeilemaan voittajaluokkaa ensi vuonna. JOkatapauksessa tuosta haasteiden lisäämisestä on apua etsintäkoejäljellekin ja siellä meillä on tavoitteita enemmän kuitenkin. Laitanpa tähän nyt muistiin että ensi kerralla laitetaan kulma pian kepin jälkeen koska Veeti lähtee kepiltä yleensä aika haipakkaa jatkamaan, opettaa ehkä keskittymään tuokin...?

Veikka on parempi jälkikoiran alku kuin mitä Veeti oli nuorempana. Veeti oli aikuinen kun sillä aloitettiin jäljestys ja haussa ilmavainua vahvistettu 8 viikkoisesta asti, ja se näkyi! Veikan kanssa on ollut helpompaa. Sille on nyt tehty alokasluokan mittaista jälkeä, kulmia on ja kepit on. Janaa ei olla erityisesti reenattu, lähetän vaan kauempaa ja kauempaa jäljelle, vielä kuitenkin vähän vinosti jälkeä viistäen. Kepit nousee vaihtelevasti, jälkeä ajaa ihan jees! Vauhtia joudun himmaamaan kyllä aikalailla. Keppihommaa pitäs vahvistaa jotenkin lisää. Veikallahan ei hirveesti sitä keppijuttua harjoiteltu, pari kertaa tein lyhyen suoran jonne laitoin monta keppiä ja sit bongattiin niitä. Sitten kepit vaan laitettiin jäljelle, ihan suht hyvin ne on nousseet mutta aina voisi nousta paremminkin. Keväällä/alkukesästä pääsee ehkä kisoihin, jos Veikka vaan pysyy paikallamakuussa....

Tottiksesta ei taida jaksaa kirjoittaa muuta kuin että Veikka on ihqu! Toivottavasti en koskaan saa tapettua siitä sitä intoa mikä siinä on  Sen kanssa on niiiiin kiva tehdä kun se on niiiiin tosissaan. On siinä omat virheensäkin mutta on se niin taitavakin. Veetin kanssa tottis on vähän tylsää ja enemmän kai sellaista taitojen jonkinlaista ylläpitämistä. Veetin tottis on kyllä mun mielestä huonontunut.  Joskus se vielä oli aika makee mutta kun ei oikein itseäkään nappaa niin ei sitä ikuisesti pysy satasen vauhdissa  Voi kun kisoissa ei olisi tottista ollenkaan.