Tänään oli erityisen hauskat tottisreenit kun treffattiin Taina A:n ja Hanna T:n kanssa Mutalan kentsulla iltasella. Pistettiin nimittäin koirat vaihtoon!

Mä reenasin ensin Veikalla hyppynoutoa kun haluan saada hyvään vaiheeseen ennen talvea. Hyvässä vaiheessa onkin, ainakin tänään meni hyvin. Tosin mikään varmahan se ei ole etteikö koittaisi kiertää, varsinkin kapulan kanssa kun pitää hypätä, muuten se kyllä hyppää mielellään. Sulkku se on kun se aina on niin tosissaan  

Hanna reenasi sitten Huiskua ja sen jälkeen tuli koiran vaihtoa eli Taina reenasi Veetiä  Veeti ei ollut kyllä moksiskaan ohjaajavaihdoksesta, ihan sama kuka siinä käskyjä -ja varsinkin palkkoja jakelee. Oli tosi hauska katsoa sivusta kuinka oma koira tekee ja täytyy sanoa että jos se tekee noin munkin kanssa niin ei ole huono, ei ole huono  Sehän oli ihan säpäkkä ja vietikäs! Sitä on vaan niin turtunut koiraansa että ei osaa nähdä aina hyviä puolia sen tekemisissä... Taina teki seuraamista, noutoa, istumista joka osottautui hieman vaikeaksi lainaohjaajalle ja luoksetuloa. Hanna T:kin innostui vielä kokeilemaan Veetillä istumista ja taisi olla seuraamistakin?

Sitten Taina reenasi Gustafssonia. Veikka oli pikkuisen ihmeissään kun olin siinä vieressä ja tietty höpötin koko ajan ja Taina olikin se joka ohjasi. Ensin näytti että se oli vähän sekasin siitä, mutta ei loppujen lopuksi haitannut sen tekemistä kun hokasi että jaaha, tuon ihmisen kanssa nyt tehdään. Taina otti seuraamista, istumista, maahanmenoa ja noutoa . Seuraamista erityisesti oli hauska nähdä, PK seuraamiseksi se ei ole ihan karmeeta. Veikan asento on hieno ja paikka on hyvä, hieman liian tiivis se on ja etupää elää välillä omaa elämäänsä sen takia. Mutta jäi kyllä kuitenkin hyvä kuva tuosta Tainan ottamasta seuruusta. Istuminenkin oli hieno kunhan lainaohjaaja ja koira pääsivät sopivaan moodiin  Maahanmeno oli tosi hieno ja nopea. Noudot oli kans hyvännäköisiä, ensin pelkkää palautusta ja sitten koko nouto. Veikka on kyllä aika makee! Sen olen tiennytkin, mutta nyt jäi erityisen hyvä fiilis kun oikein näki sitä. Pitäs useammin tehdä tällain tai edes videoida reenejä.

Minäkin sain lainakoiran vielä sitten, eli otin Huilla tottista. Oli tosi kivaa! Hui teki  mun kanssa hienosti, pari kertaa taisi vilkuilla Hannaa. Tehtiin seuraamista joka tuntui tosi hyvältä, tehtiin myös kontaktia sivulla. Liikkeestä istuminen tehtiin muistaakseni kaksi kertaa ja meni hienosti. Luoksetulo vielä ja siinä tuli hitaammin kuin omalle ohjaajalle, mutta kuitenkin hyvällä vauhdilla. Oli hauska kokeilla vierasta koiraa, kyllä se Hui tuntui vähän pienemmältä,  Yhtä hanakka se on tekemään hommia kuin omat ja leikkii vetoleikkiä ihan tosissaan ja paljon kontaktinhakuisemmin kuin omat koirat.

Saa nähdä poikiiko tästä koirien vaihdosta vielä jatkossakin jotain, pientä keskustelua aiheesta oli. Ainakin Hanna T voisi kokeilla jossain vaiheessa Veikkaa että mä näen taas sitä seuraamista?

Ai niin, otinhan minä Veikalla sitten paikallamakuuta kun Taina oli reenannut. Vau toimi häiriökoirana. Veikka pysyi maassa melko rauhallisena, noutojen aikana tuli pientä vinkunaa kylläkin. Vapautin mun luona olevalle pallolle kun katsoi minuun päin, Taina toimi kommentaattorina.

Kiitos reeniseurasta ja otetaan taas uusiksi!