Veetillä meinaan. Käytin sen eilen Piiralla ja tuomio oli vähän samaa luokkaa kun keväällä. Takareidet on tosi kovat ja kireet, nyt oli myös lantiossa jumia ja vasemmalla puolella niskassa kanssa. Lantio aukesi, mutta niskasta Leena ei ollut ihan varma. Reidet ei tulleet paljoakaan paremmiksi, tarvitsevat pidempiaikaista hoitoa. Pitäs kävelyttää hitaasti jyrkkää mäkeä ylös jotta joutuu venyttämään takajalkojaan alleen. Hieroa pitäs kanssa (ja mullahan tosiaan on aikaa mälvätä jotain koiraa...) iltaisin. Magnesiumia, B-vitamiinia ja BOTin käyttöä suositeltiin kanssa.  Olen ihmetellyt kun Veeti ei mene metristä ihan niin ilmavasti kuin ennen ja sen liikkuminen on sellaista tikuttamista, laukkaa myös mielellään. Kaikki nämä viittaa just tähän kireyteen , sanoi Leena.

Gustafsson ei nyt päässyt hoidettavaksi vaikka ei se sillekään pahaa olisi tehnyt. Sillä ei ainakaa vauhdista päätellen ole mikään paikka kipee....

Ihanan hiljaista on nyt ollut reenirintamalla. Tänään ehkä kuitenkin suunnataan Nokian hallille tottistelemaan, voi olla että vain V.G. pääsee mukaan mut voi myös olla että Veeti pääsee tekemään vaikka jotain temppuja.