Mistähän saisi motivaatiota reenaamiseen? Nyt on kyllä ihan nollassa kaikki motivaatio. Eilen lähdin Ylökin hallitottisvuorolle pojat kyydissä. Matkalla rupesin miettimään että mitähän sitä reenaisi ja sen myötä hävisi into koko reenaamiseen  Yht`äkkiä ei vaan huvittanut enää yhtään. Kävin sitten vaan hengailemassa siellä hallilla vähän aikaa ja pojat pötkötti autossa.

Tympii toi pimeys ja ärsyttää kun kaikki maastoreenaamiset on pakko toteuttaa viikonloppuisin. Se taas sitten ärsyttää että viikonloput on aikataulutettu perheenjäsenten menojen ja harrastuksien mukaan lähes minuuttiaikataululla  Tottista nyt ei huvita reenata oikein koskaan, vaikka sitä kyllä pystyisi reenaamaan viikollakin.

Lenkkeily se vasta tympiikin. Metsään ei pääse, eikä uskalla mennä otsalampunkaan kanssa kun ruumiita löytyy sadan metrin päästä kotoakin nykyään  Karmaisevaa! Ei vaan, ei niitä bodyja nyt tietty yltympäriinsä ole, mutta jotenkin ei houkuta pimeä metsä nyt. Remmilenkille olen pakottanut itseni joka ehtoo tässä kuitenkin tai muuten noi pojat alkaa hyppiä seinille. Voi kun Väinö alkaisi taas lenkkeillä koirien kanssa.....

Viime viikonloppuna olin vetämässä hakukoulutusta Nokian palveluskoiraharrastajille. Oli mukavaa! Tosi kivaa porukkaa ja huumori kukki kyllä  Ei ollut turhan vakavaa hakureenaamista vaikkakin asiaan paneuduttiinkin kunnolla. Koirat oli kanssa hyviä ja motivoituneita! Kiitos kun sain olla teidän kanssa ja terveisiä kaikille!! Omat pojat löhösi kotona viikonlopun, katsotaan nyt josko ensi viikonloppuna sitten reenaisi.