Aikas mukava päivä tänään.

Aamulla Väinö ja lapset olivat lähteneet uimahalliin ja sain lojua sängyssä piiitkään aamulla. Sitten vielä aamupala ja lehden lukeminen IHAN RAUHASSA, aika harvinaista herkkua!

Yhdentoista maissa treffattiin Hanna T, Katja ja Pia hallitreenien merkeissä. Alkuun juotiin Zenin valiokahvit ja turistiin kuulumisia, sitten treenattiin. Kumpikin V-koira otti kaksi kierrosta. Ekana tehtiin kuitenkin paikallaistuminen ja paikallamakuu. Veikka osallistui näihin. Istumisessa ensin istui kuin patsas ja ajattelinkin jo että ohhoh, tämähän menee hyvin. Sitten alkoi kuitekin valua maahan uudestaan ja uudestaan vaikka kävin torumassa ja korjaamassa. Lopussa Veikka sitten istua pönötti vielä vaikka muut oli jo vapautettu, jotta saatiin jonkinlainen onnistuminen siihen. Paikallamakuussa Veikka lähti mua kohti kun palattiin piilosta koirien luo  Ei muuta kuin takasin ja makuussakin se sitten jatkoi kun muut oli vapautettu. On se aika harakka, selkeesti se ei oikein arvosta noita juttuja joissa ei niinku tehdä mitään.

Veikan ekassa varsinaisessa reenissä tehtiin kapulan nostoja, seuraamista, istumista ja A-estettä. Pitäs kirjottaa ylös reeneissä mitä tekee kun en enää tässä blogin kirjoittamisvaiheessa muista mitä reenattiin. Kapulan nostoissa oli tarkoitus saada se ottamaan kapula vähän paremmin eikä hosua siinä niin hirveesti. Tänään menikin hyvin. Seuraaminen oli ihan ok. Istumiset ok. A-esteellä koitin saada lelun kanssa aikaiseksi siistiä alastuloa eli lelu oli kokolailla A:n juurella. En kyllä usko että Veikalle tulee mitään kovin turvallista A:ta koskaan, on se sellainen rämäpää. Hanna T on ehdottanut parikin kertaa että josko hankkisin Veikalle kypärän  Ai niin, pohdittiinhan me Veikan sivulle tuloja. Se osaa sen nyt kahdella tavalla, edestä takpuolen heittämällä ja takaa kiertämällä. Edestä heittämällä sillä on aika eksoottinen tapa tehdä se, joten tällä hetkellä näyttää siltä että se tulee kiertämään takaa.

Veeti teki kans kapulan nostoa. Huomaa että ei ole valovuosiin tehty tällaista, mutta ihan ok se meni. Seuraamista tehtiin, ja se oli kamalaa. Pikkusen on herra V:llä virtaa ja yrittämistä ja se näkyi. Tuskasta hommaa. Joku raja tuossa seuraamisessa on, erityisesti edistämisessä vaikka muuten olen päättänyt olla hinkkaamatta ja mennään tällä tyylillä loput kisat mitä kisataan. Olkoon tiivis! Sitten otetiin liikkeestä seisomista eli toppaamista. Oli huono  Se ei yritä kunnolla toppaamisessa vaan pysähtyy kun pysähtyy, mrrrr.... Toka oli parempi kun eka mutta äh kun sen ekan pitäs olla se hyvä! Otin sitten toppaamista itse peruuttaen ja makupalalla toistoina. Tuli ihan hyviä siinä. Täytyy työstää tuota.

Veikka näytti tokassa sessiossa että kyllä se jotain osaa ilman palkkaakin  Tehtiin seuraamista, henkilöryhmän läpi kulkeminen ja liikkeestä istuminen ilman palkkaa. Sitten tehtiin liikkeestä maahanmeno ja palkka maahanmenosta. Oli kuulemma hieno maahanheittäytyminen  Loppuun piti ottaa vielä luoksetulo mutta Veikka G alkoi ennakoida luoksetuloa niin pahasti että treeni muuttuikin maassa pysymistreeniksi.  Tokan session alussa oli pieniä vaikeuksia saada Veikka pois A-esteen hurmiosta! Se kyyläsi A:ta ja muutaman kerran meinasi lähteä itse sitä suorittamaankin, on se hellyyttävä   Maassapysymisharjouituksen jälkeen se sitten sai palkaksi suorittaa vähän A.ta, Hanna T oli toisella puolella ja mä toisella.

Veeti teki tokassa erässä sivulle tuloja eri kulmista, seuraamista joka oli pikkusen parempaa nyt, henkilöryhmän, liikkeestä istumisen joka meni seisomiseksi , uudelleen tehtynä ok. Sitten toppaamista taas kaikenmaailman menetelmillä. Oliko lie miettinyt autossa koska nyt meni paremmin ja löytyi jo asennetta siihen toppaamiseen. Tämä treeni jatkukoon.

Treenien jälkeeen käytiin vielä Katjan kanssa Hesessä syömässä ja juttelemassa. Viriteltiin treenisessiota Keuruulle Katjan ja Miian kanssa.

Ja päivän mukavuus senkuin jatkui vaan tämän jälkeen; Väinö ja lapset olivat lähteneet Koskariin katsomaan Kengurumeininkiä ja kaupungille katsomaan pukkiparaatia. Sain olla pari tuntia yksin, ja ette varmaan arvaa miten sen vietin... no SOHVALLA MAATEN tietty!

Lapset olivat jutelleet itsensä Joulupukin kanssa, ja pukki oli luvannut tulla meillekin. Pukki oli kysynyt Hetalta että missä hän asuu, niin Heta oli vastannut että päiväkodissa....

Illalla sitten vielä Venlan kanssa koiria lenkkeilyttämään niinkuin eilen sovittiin!