Sunnuntaina reenattiin hakua vieraassa porukassa. Kiitos kun saatiin olla ja tulla! Tullaan mielellään jatkossakin :)

Veeti keskittyi edelleen pistolta pois tulemiseen. Tuli ihan suht hyvin, ei kyllä heti kääntynyt kun pilli soi mutta tuli kuitenkin ja teki kohtuukokoisia pistoja. Reeni meni: 1. löytö-ilmaisu 2. tyhjä 3. löytö-ilmaisu 4. tyhjä 5. tyhjä 6. tyhjä 7. pakeneva ukkeli. Viimeisellä mm ei hokannut palkata heti, joten homma meni vähän sekaisin kun Veetikin meni vähän sekaisin mutta sou vot  Ens kerralla otan heti alkuun pakenevan ukon tyhjän jälkeen tai jotain semmosta.

Gustafsson ei näytä hyvältä nyt. Vauhtia on liikaa. Pistot on suoria mutta tuossa vauhdissa ei kyllä pysty haistamaan mitään..... prrr..le, ne haamut sai tän aikaan. Nyt pitäs saada treeniä paljon ja ajattelin ottaa hajunhakemisia ja nenäharjoituksia pojalle. Jotain jäynääkin voisi ajatella. Su tuli yksi tyhjä kun teki hienon piston eteenpäin muttei löytänyt ukkoa. Ehkä ei kannattaisi nyt ottaa näitä tyhjinä vaan pistää se vaan etsimään se ukko mikä kaahottamalla jäi löytymättä, mutta otin sen kuitenkin tyhjänä pistona kun haluan niitäkin jo ottaa. Juu, mutta mites saat treeniä paljon kun ilmeisesti esim seuraavaan kolmeen vklppuun ei pääse reenaamaan?

Edellisistä tottisreeneistä en muista enää mitään, joten parempi kun en edes yritä kirjoittaa niistä vaikka alunperin lupasin. Sen vaan totean että enemmän pitäs reenata kai kun kotona on saanut Veikan askarteluista osumaa hieman koiraportti ja takkahuoneen lasivitriini.