Ennenkuin kaverit toteuttavat uhkauksensa ja kertovat teille että koirani ovat yltäpäältä veressä kun reenaan niitä, niin kerron sen itse  Ei vaan, hieman veri lensi kentsulla kun Veetillä repesi kynsi kesken tottisreenin. Ei pahasti mutta kynnestä nyt tulee aina verta mukavasti. Veikalla taas vanha naarmu etujalassa vähän vihotteli  Että ei tää nyt kuitenkaan niin totista hommaa ole

Mutalassa reenattiin tänään Hanna T:n ja Tainan kanssa. Veikka otti kolme kierrosta joista yksi oli ilmaisuja ja Veeti kaksi.

Ekassa sessiossa Veikka keskittyi vain noutoon. Ensin läheltä kapulan nostoja luovutusasentoon -> kehu, sai tiputtaa kapulan ja palkka. Sitten vein kapulan kaus, potkin lunta kapulan alta ettei Veikka kauho lunta suuhun samalla kun ottaa kapulan. Lähetys kapulaa hakemaan ja luovutuasentoon asti kaksi, kolmas vauhtipalkalla. Hienot noudot tuli, kiva asenne tuohon noutoon Veikalla! Ei edes sählännyt kapulan nostoja nyt.

Veetin ekassa sessiossa keskityttiin toppaamiseen yllättäen. Palkkasin ensin hyvästä seuraamisesta muutaman kerran ja sitten kokeiltiin toppaamista. Eka stoppi huono,  loput kolme hyviä. Tämänkaltaista reeniä jatketaan mitä tänään tehtiin.

Veikka teki sitten ilmaisuja. Tänään meni hyvin eikä oikeestaan mitään ihmeellistä raportoitavaa siitä. Ilmeisesti se ei kuitenkaan oikein rakasta noita ilmaisuja, rullan tuominen on tyyyyllssääää. Mutta se on hyvä asia se!

Veeti teki tokassa sessiossa seuraamisen lähtöjä ja eri mittaisia seuraamisia. Palkan kriteeri oli oikea mielentila eli keskittyminen, ryhdistäytyminen ja suu kiinni. Tehtiin lähtöjä kävellen ja juosten. Loppuun eteenmeno. Josko alkaisi sitäkin hinkkaamaan kerrankin hyvissä ajoin ensi kisakautta varten.

Veikka teki tokassa vähän kaikkea. Ensin seuraamista, sitten istumisen, maahanmenon, palkkaamista seuraamisesta väliin ennakoimisen estämiseksi. Luoksetuloa Hannaa ja Tainaa kiertäen. Sivulle tuloja (itse en muistanut enää mikä on sivulletulon käsky !!!  kun vaihdoin käskyn samalla kun sivulletulotavankin). Eteenmenoa, ja tätä pitäs alkaa työstämään tosissaan (kuten paikallamakuuta...). Oli ihqua, Veikka teki hienosti <3

Taina, Lalli ja Leevikin tuli sitten paikanpäälle. Oli ihanaa nähdä taas suloista Lallia! Ja Tainaa ja Leeviäkin tietty :) Kiitos reeniseurasta, ehkä nähdään huomenna hallilla. Kai se on tultava kun ei tiedä mitkä pakkaset tulee ja pystyykö pistämään nenäänsä ulos sitten ollenkaan