Eipä tänne tule pahemmin kirjoteltua nykyään kun ei jaksa puida noita reenejä jälkikäteen hirveesti. Tulee nollattua pää samantien eikä jaksa muistella mitä teki.

Noin pääasiassa Veetin kanssa nostetaan ja padotaan viettiä ja ihan kivasti on mennyt nyt. Diipadapailulla ei valitettavasti saa mitään aikaiseksi ja niinpä olen päättänyt lopettaa "reenailun" reenailun takia, vaan keskittyä treenaamaan ja tekemään sitä vain silloin kun on oikeesti aikaa, hyvä fiilis ja jaksaa paneutua hommaan. Nojaa, tuosta fiiliksestä niin tiedä, mutta ainakin jonkin sortin motivaation poikanen ohjaajalla esillä :) Kokenut koira tietää homman, ei sitä tarvitse hinkata turhan usein. Ugh, saa nähdä ensi kisakaudella mihin tämä on johtanut....

Gustafsson on vasta aloittamassa kisauraansa ja sen tottis on nyt siinä kunnossa että kisoihin voisi mennä koittamaan onneaan. Paikallamakuu on kyllä aika herranhaltuun vielä, mutta kunhan kelit lämpenöö niin sitä reenataan sitten uusin kujein :) Veikka on mainio, koitan säilyttää sellaisen hyvän fiiliksen sen kanssa ja vietistä huolehtiminen ennen kaikkea :)

Nyt kun Väiski ei enää pysty juoksemaan, koirien kunto ei ensi kisakaudella tule olemaan kaksinen :( Veetin kohdalla se saattaa tietty olla hyväkin juttu, josko se hallinta haussa olisi sitten parempaa kun ei jaksa juosta niin paljon. Jos siitä sitten tulisi loistava hakukoira, niinkuin norjalaissetä NOMmeissa ennusti.

Tavoitteita ensi kaudelle:

Veeti:

- JK 2, ehkä JK 3

- KVA etsintäkokeesta

- SM-kisat, laji?

- maajoukkuekisa Pohjoismaisissa mestaruuksissa

Veikka:

- JK1, ehkä JK2, tosi iso ylläri olis JK3 (ylläri olis jo se jos pääsis JK3 kokeeseen)

- isolla kysymysmerkillä HK1 myöhään syksyllä

Molemmille toivon tietty ensisijaisesti terveitä päiviä ja vuosia!