Juu, Veetiä pitäs venytellä nyt sitten vaikka ihan useemman kerran päivässä. Ihan kamalaa hommaa.  Onneksi sain Sannalta vinkin laittaa edes hanskat käteen, ettei kädet olis ihan verillä. Jotain venytysräpellyksiä on tehty, toivottavasti niistä on enemmän hyötyä kuin haittaa :)

Positiivisia uutisia on se, että pojat on taas pääseet juoksulenkeille Väinön kanssa    Ei ole niin huono omatunto niiden lenkittämisestä ja voi sitten hyvällä omalla tunnolla vähän itse laistaa lenkeistä ja käyttää aikaa vaikka _reenaamiseen_.....

Tänään reenattin Hanna T:n kanssa Tessulla. Veeti teki vain noutoa ja luoksetuloa riekkumareeninä. Hyvä asenne oli, ja Hannalla parit mustelmat käsivarressa.

Veikka keskittyi, sen jälkeen kun oltiin noutotreenissä otettu ylimääräiset höyryt pois, sivulle tulohin ja seuraamisen käännöksiin ja vauhdin muutoksiin. Ihan on vallan unohtunut reenata niitä. Käänöksissä ensin autoin antamalla käskyn just ennen käännöstä ja välillä lähdin juoksemaan heit käänn jälkeen jotta joutui petraamaan. Pääasiassa meni ihan ok, sellainen häslähän tuo G on, jotta tämänkaltaisia reenejä tarviikin. Loppuun tehtiin häiriöreeniä ja hetihän se meni vipuun! OLinkin siitä satavarma, Veikalle ei ole ennen tehty häiriöreeniä eli se on kontaktissa ja sen pitää pysyä kontaktissa vaikka sitä häiriköidään. Äkkiä se kyllä hokaskin homman nimen ja ei mennytkään vipuun enää. Ensi kerralla lisää ja isommalla häiriöllä.