Perjantaina Veeti pääsi nauttimaan Riitan antamasta hieronnasta. Tai välillä ei tainnut olla ihan nautintoa kipeissä kohdissa. Entiset jumit oli paikoillaan, toinen takareisi vaan oli hieman pehmeämpi kuin ennen. Jatketaan hoitoa, ensi viikolla taas hierotaan ja seuraavalla sitten Elinan käsittelyyn.

Lauantai oli kiva reenipäivä. Ensin tottista auringonpaisteessa Hannan kanssa. Tytöt oli mukana ja paikka missä reenattiin oli siitä kiva että siellä oli keinut ja kiipeilytelineet ja tytöt viihtyi kivasti.

Gustafsson teki aika hyvän paikallamakuun tokalla kierroksella. Ensin oli häiriöö hetken ja sitten se makasi piiiiiitkään häiriöttömästi. Tarkkailija-Hanna sanoi että se näyttää kohta nukahtavan sinne, sitten hain pois.

Wetterströmkin teki tottista ja kuvattiin Hannan puhelimella videoo seuraamisesta josta olen skitsoillut itse. Veeti tuntuu niin matalalta ja huonolta, mutta ei se taidakaan olla huono.... Veikka on niin korkea ja niin eri tuntuinen, että Veeti on alkanut tuntua ihan lahnalta.

Tottisten jälkeen esineruutuun. Veikka ei päässyt koska en halunnut rikkoa paikallamakuun jälkeistä mielialaa, paikallamakuun jälkeen ei tapahdu mitään kivaa, autoon vaan pääsee löhöämään.

Mutta Veeti teki esineruutua. 50 m syvä, mutta ehkä joku 25 m leveä kaistale. Esineet takakulmissa, keskellä ja oikeassa etukulmassa. Oiken etukulman esine valmiina, muut vietiin niin että Veeti näki. Testasin bogaako etuesineen tuuli kävi niin että olisi pitänyt, mutta ei. Takakulmasta nousi eka, ja liekö saanut hajun seuraavsta koska ei lähtenytkään tuomaan esinettä mulle vaan lähti esine suussa kohti toista takakulmaa. Kutsuin, ja ihme kyllä Veeti kääntyi ja toi esineen.  Seuraavalla lähetyksellä se bongasi etuesineen, etsi ja etsi mutta kun ei heti löytänyt niin meinasi jatkaa matkaa ....mrrrrr. Puutuin tähän ja sitten etsi sen etuesineen kunnolla. Malttamaton koira! Keskiesine nousi seuraavalla ok. Takaesine ei meinannut löytyä, jostain syystä ei vaan saanut hajua. Lopulta sekin löytyi. Esineruutu on maailman tappiin asti samalla tolalla eli aika paska *huokaus*. Ei muutakun lisää reeniä... Reeniseuraa otetaan vastaan!