Ihan liian vähän on ehtinyt reenaamaan. Nyt kun kelit antaa myöten, niin mielellään viettäisi aikaa harva se ilta metsässä, mutta kun ei pääse niin ei pääse :(

Tottiksen reenaaminen on vähentynyt entisestään kun maastojutut tuli mukaan. Mutta kuka nyt tottista kaipaisikaan ;-P

Hakua on otettu kaiketi kolme reeniä nyt tänä vuonna. Veeti on yllättävän kuulolla, tosin reenit on olleet lyhyitä, yleensä ongelma pukkaa kun tulee tyhjiä lisää mukaan. Näillä näkymin pistojen suoruuteen pitää kiinnittää huomiota. Lisäksi on tehnyt ilmaisun nyt tosi nopeesti pari kertaa eli piti olla suora palkka mutta ehti ilmaista. Ei hyvä, en tykkää. Rullaa ei saa ottaa liian hanakasti suuhun, väärä ajatusmaailma vaikka ei vale olekaan. 

Gustafsson on ollut hieno :) Suoraan menee ja motivaatio on hieno. Viime reeneissä vahvistettiin vähän oikeaan suuntaan kääntymistä ja sitä tehdään seuraavissakin. Varmastikin myös yksi tyhjä seuraavissa reeneissä jotta päästään joskus eteenpäinkin. Riippuu reenipaikastakin. Ilmaisua pitäs ottaa kuurina etsinnästä erillään, jotta se saataisiin mahdollisimman vahvaksi siihen mennessä kun se yhdistetään hakuun.

Jälkeä on tehty kaksi kertaa. Eka kerralla Veetillä hieman epätarkkuutta, yksi keppi jäi ja yhden haistoi mutta jatkoi jälkeä, johon sitten puutuin....mrrr....  Erillistä keppireeniä on tehty ja muistuteltu että ne kepsut on tooosi tärkeitä, mutta jälki vetää puoleensa kovasti.  Toka jälki olikin janaa lukuun ottamatta hieno! Janallakin lähti kyllä oikeeseen suuntaan mutta ihan vinoon koitti lähteä johon puutuin. Nyt pitää kyllä muistaa olla cool itse eikä saa heti hermo kärvähtää jos ei ,mene ihan tuubiin. Seuraavalla kerralla maaston muoto auttamaan janalla suoraan etenemisessä ja  kepin jälkeen nopeasti kulma jotta oppii tarkaksi kepiltä lähdön jälkeenkin.

Gustafsson oli hieno jäljelläkin. Jana n. 20m, tikkusuora. Ajoi noin 3-4 m takajälkeä, kääntyi ja lähti oikeaan suuntaan! Kuono alhaalla meni ja nosti kaikki kepit. OHO! Olin ihan tohkeissani! Kyllä näkee että on ajettu pennusta asti jälkeä, Veeti oli ainakin kolme ennenkuin aloitettiin ja 8 vkon iästä asti oli vahvistettu ilmavainua. Siihen se turvautuu ekana nytkin jos tulee ongelmia.

Veikka suoritti hyväksytysti BH:n 24.4. Oli kiva päivä tapailla tuttuja. Veetikin pääsi vähän reenailemaan Kyötikkälän kentälle.