Viime viikonlopun olin kouluttamassa Hiidenhelmessä belggariporukalle hakua. Mukavia ihmisiä, hyviä koiria ja kiva viikonloppu. Notskilla istuminen jäi meikän osalta kun olin sen verran puhki lauantain hakumaratonin jälkeen. Nukkumaan siis ajoissa, sen verran olen oppinut että toipuminen näistä viikonlopuista vie muuten liian kauan.

Pojat pääsi hakuilemaan kanssa. Veeti oli huono lauantaina ja reeni muuttuikin matkan varrella. Ei meinannut kääntyä millään aluetta eteenpäin ekalla pistolla vaan hakeutui motocrossiradalle uudelleen ja uudelleen. Lopulta sitten kääntyi oikeaan suuntaan. Sitten itse lähettelin sitä alueelle jossa se oli jo käynyt ja kaikkee muuta mukavaa tapahtui. Mulla on paha tapa että tehdessäni ajattelen tekeväni väärin, mutta teen vaan ja sitten jälkikäteen ottaa aivoon.

Gustafsson oli hieno, oisko ollut neljä ukkoa. Ekat valmiit ja 3. ja 4. siirrettiin yhdessä. Gustafsson teki lauantaina vielä rullatreenin erikseen kun Ninan pikkutyttö Eden halusi olla kanssa maalimiehenä  Kiitos Edenille!

Sunnuntaiaamuna reenasin tottista aamupalan jälkeen pikaisesti. Sitten lähdettiin metsään. Veeti oli suber; reenasin alueella eteenpäin kääntymistä eli maalimiehet löytyi aluetta eteenpäin. Kävi loistava tuuli ihan poikkisuoraan aluetta, sai siis hyödynnettyä sitä. Kuusi pistoa, keskimmäiset ilmaisuja, muut suorapalkkoja.

Veikka teki samanlaisen reenin viidellä ukolla. Viimeinen löytyi suoraan edestä. Loistava! Sunnuntaina Veikka näytti vielä leiriläisille rullailmaisua.

Ensi viikonloppuna sitten samassa paikassa taas. Pakko olis ehtiä reenata jälkeä, pudotettua, esineruutua, tarkkuutta ja tottistakin sillä kisakausi korkataa 13.5. etsintäkokeessa.