Kiirettä pukkaa.

Viimeisimpiä juttuja: veetille EK3 Porvoosta, maasto 197 ja tottis 90. Maastossa meni 2 pistettä takajäljestä ja 1 piste pudoteun esineen noudossa kun olisi saanut lähteä tuomaan vieläkin nopeammin. Tottikseen olin tooosi tyytyväinen, kaikki muu erinomaiset, mutta istuminen (seisoi) ja seisominen (meni maahan) puutteelliset.  Koularit kasassa SM-kisoja varten ja yhtä ykköstä vaille KVA etsintäkokeessa.

Parkanossa käytiin kokeilemassa jälkikisaonnea, mutta onnetar ei ollut meidän puolella. Jana hieno ja suora mutta takajälki. Kaksi keppiä vain löytyi, joten keskeytin kisan siihen ja lähdettiin uimareissun kautta himppeen. Jälkimaasto oli haasteellista, ikinä en ole reenannut tuollaisessa; suopursua, hakkuaukeaa, paljon hakkujäte risua maassa, isojen ojien ylityksiä. Eli nyt ainakin tiedetään minkälaista reenimaastoa tarvitaan :) Aina ei voi reenata tasaisella kangasmetsällä.

Pariin jälkikokeeseen koitetaan saada paikkaa ja sitten arvotaan kumpi pojista osallistuu mihinkin kokeeseen.

Reeniä ollaan saatu (kuten yleensäkin) LIIAN VÄHÄN lajissa kuin lajissa. Eikä oikein saa otetta koirajuttuihin nyt kun tuntuu että on niin monta asiaa mitä reenata ja aika ei riitä. Tulee sellainen hätänen olo ja rääpii vaan :(

Veikan kanssa olen miettinyt jotta josko jättäisi hakukokeet sen kanssa EHKÄ-osastolle ja keskittyisi vaan etsintäkokeeseen ja jälkeen. Etsintäkoejuttuja on niin kiva reenata ja jälkeäkin kyllä. Mutta saattaahan se olla ettei malta pysyä poissa hakukisoista, varsinkin kun Veeti jää eläkkeelle siitä lajista. Haussa kisaaminen on vaan niin hemmetin rankkaa, mun mielestä.