Tuota Veetipoikaa! Reenattiin tänään taas eeekooojuttuja Kaarinan kanssa ja Veetin piti taas arpoa hetki veiskö pudotetun hanskan Venlalle ja Hetalle vai toisko mulle  Kaarina katseli pudotuspaikan kohdilla ja raportoi että Veeti oli pyyhältänyt hanskalle, ottanut sen, katsonut mua, katsonut tyttöjä, katsonut mua, katsonut tyttöjä ja päätti sitten lähteä tuomaan hanskan mulle. On se aika poika.

Tarkkuusruudut tehtiin Kaarinan kanssa toistemme koirille. Heta kävi ennen Veetiä tekemässä tarkkuusetsinnän Veetin ruudussa ja Veikka kävi pyörimässä Hiskin ruudussa. Heta taisi kyllä niellä ekan esineen tai ainakaan sitä ei löytynyt, joten otettiin uusi esine Veetille. Ruutu oli käytetty, se oli pääasia. Tarkkuushomma sujui yhdessä hetkessä, nopea löytö, hyvä palutus käteen hienosti!

Gustafsson on vähän paitsiossa näissä reeneissä nyt vaikka jalka alkaa olla ok. Se sai tehdä vaan yhden ilmasun, Venla oli maalimiehenä.

Veeti otti vielä yhden pudotetun lyhyellä matkalla. Tytöt häiriönä noin 15 m pudotuspaikasta ja Kaarina pudotuspaikan ja luovutuspaikan välissä. Hyvin toi hanskan eikä arponut yhtään. Taitaa olla liian isoo häiriöö jos linjan varressa on haussa toimiva maalimies tai meidän naperot, molemmat leikkii Veetin kanssa paljon. Ei kyllä saisi olla häiriö vaan homma pitäs hoitaa silti oikein! kele.

Iltapäivällä käytiin Veetin kanssa (tai koko revohkahan meitä oli Väinö vaan puuttui) Hakametsässä eläinfyssarilla. Oli muuten tosi pätevän oloinen fyssari, jäi hyvä fiilis! Veetipoika oli iiiiihan rentoreino hoidon ajan, nautti selvästi. Rintaranka oli ihan auki eikä muuallakaan rangassa ollut mitään jumeja. Lihasjumia löytyi sitten niskasta ja vasemmasta lavasta. Vasen etujalka ei oikene kunnolla, kiristää kiristää... Venytellä pitää siis. Ei kiva, mutta kiva se että oli suht hyvässä kunnossa.