Viime viikko meni mökkeillessä ja sitä edellinen Rodoksella, joten reenit on jääneet aika vähiin. Vakaa aikomus oli reenata mökillä jälkeä, pudotettua ja tarkkuttaa -mitään näistä en saanut aikaiseksi vaikka maastoa riittäisi pilvin pimein.

Niinpä sitten viikonlopulle ja tälle alkuviikolle on koitettu tunkea kaikenlaista reeniä. Jopa hakuilemaan päästiin pitkästä aikaa eilen. Tosin Gustafsson ei päässyt hakuilemaan kun sillä on vekki polkuanturassa.

Ja tänään reenattiin Kaarinan ja Hannan kanssa ek-juttuja. Gustafsson sai tehdä vaan pari rullailmaisua tassunsa takia, hyvin meni ne, tuo hienosti rullan sivulle ja pitää irti-käskyyn asti. Täst mie tykkään Veetin jälkeen!

Veeti teki pudotettua, jossa se ryökäle vei hanskan häiriönä ja yleisönä olleelle Hannalle. Tein uuden pudotetun myöhemmin ja se ryökäle teki saman tempun! Ja vielä kolmannenkin kerran. Uskomatonta! Liekö Hanna ollut sen verran paljon maalimiehenä haussa Veetillä että se ajatteli että nyt leikitään :)) Lopuksi tein niin että otin vaan hanskan haun läheltä niin että Veetin piti tulla Hannan ja Kaarinan välistä. Siinäkin piti vielä vilkaista Hannaa. Vittu joo.

Hakureeneihin tekisi mieli niin pirusti. Onneksi onkin nyt sovittuna joitain reenejä ja pääsee vierailemaankin :) Pakko kai panostaa Veetiin nyt, vaikka tekisi mieli reenata Veikkaakin että pääsisi joskus eteenpäin sen kanssa.

 

Tarkkuudessa miniminilego löytyi hyvin mutta käteen tuominen oli vähän diipadaapaa ja pudotti esineen. Pyysin tuomaan uudelleen ja sitten toi käteen. Myöhemmin otettiin vielä toinen tarkkuus kaikille koirille. Tässä kovaa muovia oleva pienenpieni nuken torso löytyi alta aikayksikön mutta tuominen oli taas sellanen roiskasu että käskin maahan Veetin, vein esineen uudelleen ja pistin hakemaan uudelleen. Nyt toi käteen hienosti ja siitä suberpalkka.

Jee jee, ei ollut paras päivä tänään. Pitää reenata hanskan tuontia "yleisön" läpi. Ja pudotettua tietty sitten normaalistikin. Ja kaikkee pitäs reenata ja paljon. Millä ajalla?