Tää on nyt pakko kirjoittaa tänne kun olen niin mielissäni vieläkin.

Viime sunnuntaina kisattiin piirinmestikset pk:ssa. Osallistuin Veetin kanssa jälkikokeeseen.

Ekana tehtiin tottis. Veeti oli tosi hienossa tilassa tottikseen mennessä ja mulla oli sellainen olo että tänään menee hyvin. Ja niin menikin, saatiin 99 pistettä! Piste pois pienen pienestä esteeseen osumisesta hyppynoudon takasin tulossa. Itse en kuullut rapsahdusta mutta hyppy ei ollut mikään kovin ilmava, varmasti osui kun tuomari niin sanoi. Mutta hieno fiilis, että vanha Veeti tekee tuollaisen suorituksen, WAU!   

Sitten ajeltiin Kyröskoskelle jäljestämään. Kokeen henkilökunta siellä mainitsi jotta ruuhkaa metsässä on. Sienestäjiä metsä pullollaan kun tekivät jälkiä. Ja niinhän siinä meidän kohdalla kävi että:

- jana täydellinen suoritus - eka kulma hieno -eka keppi löytyi hienosti - eka terävä kulma hieno, mutta sitten

alkoi pyöriminen ja siksakkaaminen pitkin poikin. Hetken päästä olikin sienestäjä edessä ja kaksi muuta ympärillä  

Aikamme pyörimme sienestäjien keskellä ja sitten lähdettiin autoa kohti. Kohta Veeti näytti jäljestävän taas ja hetken päästä yhtäkkiä oltiin kutoskepillä! Mutta sinne ne jäi kaikki neljä keppiä välistä, joten bye bye tulos :(

Mutta se tottis tosiaan lämmittää mieltä vieläkin!

Samassa skabassa reenikaverit hanna ja Hui tempaisivat hienolla tottiksella 95 pistettä! Onnea! Harmillisesti retkeilevä perhe sekoitti heidänkin jälkihommat.