Aika hiljaista on ollut poikien reenirintamalla. Eilen ei treenattu mitään, pojat kävi vaan juoksulenkillä Väiskin kanssa. Maijakin olisi halunnut ne lenkkikaveriksi, mutta jätti sitten väliin kun Väiski oli jo ehtinyt juoksuttaa niitä. Välillä pitäs olla enemmän koiria että lenkkikaveria riittäisi kaikille :))

Tänään otin vähän kotipihatottista. Molemmat pojat oli ihanan vauhdikkaita ja tarmoa täynnä <3

Veeti otti ensin noutoa. 650g:n, 1kg:n ja 2 kg:n kapulalla. Kaikki noudot oli tosi vietikkäitä ja vauhdikkaita ja luovutukset hienoja, jes! Sitten otettiin maahanmenoja lelupalkalla, puskan kiertoa ja siitä luoksetuloja ja välillä palkkaan suoraan tuloja. Seuraamista otettiin makupalapalkalla sillä uhallakin että multa lähtee sormet makupalojen mukana... Seuraaminen oli ihan hyvää nyt, taisi auttaa että isoimmat höyryt oli jo purettu pois edellisissä jutuissa :) Sitten pikkuisen temppuilua lelupalkalla ja sen jälkeen vuoroon pikkuveli-Veikka.

Veikka otti kanssa noutoa ekana. Nyt nouto oli tosi jees :) Vauhtia ja asennetta löytyy -ja nyt luovutuksetkin oli todella hyvät :) Vähän aikaa vielä perusnoutoa ja sitten aletaan taas ottaa vauhdista palkkaamista.

Luoksetuloja tehtiin puskan kierrolla. Ensin eteen tulolla jossa törmäsi aikalailla mutta tuli hienosti suoraan. Sitten kierrettiin puskaa vauhdista suoraan leluun palkkaamalla.

Maahanmenoa leikittiin lelulla ja koitin nyt liittää siihen käskysanaa. Sitten seisomista joka on hieno! Tosin tarjoaa sitä jo liiankin hanakasti itse... eli pitää koittaa huijata Veikkaa ettei se tajua mikä liike tehdään ja palkata välillä myös sivulla kulkemisesta yllättäen.

Liikkeestä istumista namilla, ihan ok. Apuja pitäs alkaa häivyttää mutta siihen olisi kiva olla joku katsomassa. Lopuksi leikkiä narupalloilla ja pientä temppuilua.

Huomenna onkin sitten jouluaatto. Saa nähdä olenko ollut niin kiltti että saan lahjoja :-/ Veeti ja Veikka ovat ainakin olleet. No, Veikkakin, vaikka se onkin repinyt takkahuoneen sohvan patjan. Molemmille on paketit tulossa :)

Ei muuta kuin MAHDOTTOMAN HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!!