Eilen piipahdettiin maneesilla reenaamassa. Veeti jäi kotiin ja reenasin Veikan kanssa kaksi kierrosta.

Häiriöreeni teki kyllä hyvää Veikalle. Maneesissa oli siis yhtäaikaa usea koirakko reenaamassa. Muutaman kerran Veikan piti käydä morjestamassa toisia (sori vaan kaverit!), mutta noin pääsääntöisesti se teki hyvin hommia häiriössä :) Veikkahan oli siis eka kertaa oikein reenaamassa niin että oli muitakin koirakoita samaan aikaan tekemässä. Paikallamakuutakin otin hetken verran, ja pysyi ja oli hiljaa siinä, hyvä.

Muuten reenattiin noutoa, saisi palauttaa nopeammin mun makuun. Kerran yritti myös tuoda vasemmalle vinoon. Täytyis saada jonkun viisaamman neuvoa tuohon noutoon, omin avuin en näköjään osaa kouluttaa kunnon noutoa yhdellekään koiralle :-//

Seuraamista otettiin kans, se oli hyvää. Liikkeestä istumista avuilla, jotenkin en pääse pois noista avuista. Seisomista kanssa, meni hyvin. Ekan session lopuksi luoksetulo aika lyhyeltä matkalta eteen, ihan ok.

Toisessa sessiossa otin pätkän seuraamista lelulla ja huomasin että ei kannata ottaa lelulla. Heti tulee painamista, yliyrittämistä, jne. Sitten sitä noutoa uudelleen ja oli vielä huonompi kuin ekassa sessiossa. Lopuksi reenattiin rullaa, Hanna T oli maalimiehenä. Se sentään meni hyvin :)

Tällä hetkellä ei oikein taas nappaa tämä tottis. Se ei muutenkaan ole mikään lempilaji, ja sitten kun on vastoinkäymisiä tai joku juttu ei toimi niinkuin haluaisi, niin motivaatio laskee entisestään. Kunnes taas sisu nousee ja reenaan hulluna sitä asiaa mikä ei toimi.... Huoh, kunpa PK-lajeissa olisi vain maasto-osuus ;-P