Eilen reenattiin Hannan kanssa Haavistolla.

Veikka:

Palkkasin ekaksi sivulle tulosta lelupalkalla. Vihdoin taas muistin tuon jutun, pitää ottaa varmaan ohjelmaan se että vahvistaa kun se itse tulee näpsäkästi sivulle.

Seuraamista ja käännöksiä. Lelukädellä auttaen, hyvin meni suurin osa ja pää pysyi ylhäällä käännöksissä lukuunottamatta paria kolmea joista ei sit tullut palkkaa. Palkkasin ylös käännöksen jälkeen. Juoksuseuraamista otettiin kans. Ihan kiva fiilis oli tuossa seuraamisessa, käytin vain lelupalkkaa niin ei tullut jäätyä hinkkaamaankaan vaan hyvästä sessiosta aina palkka ja sillä sökö. Makupalalla tulee otettua toistoja ja toistoja ja toistoja.....liikaa...

Maahanmenoja, hyviä, nyt ei jäänyt takapuoli ylös.

Seisomisen pysymistä, hyvin.

Veeti:

Seuraamista eri mittaisia, hyvin! Liikkeestä istuminen, nopea ja hyvä. Seisomista, pallo lensi heti käskyn jälkeen. Sitten juoksuseuraamista, seisomisen valmisteleva siis, palkka seuraamisesta. Temppuiltiin vähän. Kivaa oli Veetin kanssa, se on ihqu <3

Veikka uudelleen:

Pikkuisen seuraamisen käännöksiä taas. Oli vissiin vaklannut autosta Veetiltä kuinka ne tehdään, nyt oli tosi hyviä. Jännä kun en itse tunne sitä kuinka se käyttää peräänsä, Veetin kanssa sen tuntee ja tietää että se käyttää. Mutta Hannan mukaan Veikka tekee sen yhtä hyvin kuin Veeti.

En kai ottanut muuta tottista mutta rullaa reenattiin. Hyvin meni. Hannalle kiitos maalimieheilystä!!

Niin se vauhti ja vaaralliset tilanteet =) Veikka hyppäsi aina lelun saatuaan penkan yli yhtä rinnettä alas ihan innoissaan. Naurettiin sen kamikazehypyille. Sitten yhdessä rullareenissä meinasin jäädä palloa tavoittelevan Veikan alle :-o Onneksi olen niiiin notkea, niin sain kädet maahan ennenkuin olisin lentänyt Veikan yli ;-) Tulee ihan mieleen kun mulla oli eka saksanpaimenkoira ja yhdessä koulutustilanteessa se tuli luoksetulossa niin lujaa mua päin että kaaduin sen yli. Kuulin kun eräs nainen sanoi toiselle että "on tainnut tyttö hankkia vähän liian ison koiran itselleen" :-))))