Tänään reenattiin Mutalan kentsulla Hannan ja Huin kanssa. Paikalle saapuivat myös Sari ja belgi-Udo.

Veikka otti noutoa ekaksi. Perusnouto josta palkka heti eteen istuttua. Oli hieno, vauhdikas ja suora! Sitten vauhtinouto eli palkka kun lähti tuomaan kapulaa. Ekan session loppuun eteenmeno. Sitä ei ole aiemmin pahemmin tehtykään, joskus kuitenkin kai....

Veeti otti ekana noudon, palkka eteen istumisesta. Ihan peruskamaa. Vauhtinoutokin otettiin samalla systeemillä kuin Veikalla, mutta Veetillä ne ei ole koskaan toimineet siten kuin pitäisi. Mun mielestä se hidastaa vaan vauhtia kun tuijottaa palkkaa eikä pysty irrottamaan kapulasta. Sitten Veeti otti seuraamista, oli ihan loistavaa! Kivasti on nyt oikea paikka hallussa, ja kun on oikeassa paikassa niin silloin ei estä mun kävelyä. Saa nähdä sit tulevissa kisoissa millaista on. Liikkeestä istumiset olivat pari ekaa vähän hitaita Veetiksi, ohjaajan sössimisen vuoksi. Kun ohjaaja pääsi oikeaan moodiin, niin alkoivat sujua. Lopuksi vielä eteenmeno pallopalkalle. Täytyy alkaa ottamaan tuota eteenmenoa taas kanssa. Ja muistaa välillä ottaa myös maahanmeno siihen.

Veikan toinen sessio alkoi namilla otettavilla seuraamisen käännöksillä ja sivulle tuloilla. Takapään käyttöä tuli esille kivasti välillä, mutta reeniä se kaipaa ja paljon. Koitin naksuttaa siinä kohden kun käytti takajalkojaan. Sitten suoraa seuraamista. Palkkana oli narupallo ja ilmeisesti se aiheutti hieman liian korkean vireen koska ilmentyi pientä pomppimista ja uutena asiana takapään kääntymistä ulos =((((( Onnistumistakin tuli ja korjasi myös kuulemma itse takapäätään suorempaan. Nyt pitää miettiä millä palkkaa ja miten. Nami + pallopalkka voisi olla hyvä ainakin vähän aikaa. Namilla saa toistoja paljon ja pallolla saa sit palkattua kivasti aina yhden tuokion jälkeen. Katsotaan. Nyt ei uskalla ottaa seuraamista jos ei ole ketään katsomassa takaosaa. Liikkeestä istumisia ensin avuilla, sitten ilman. Ilman oli tehnyt loistavan istumisen Hannan ja Sarin mukaan, mutta minä idiootti en palkannut sitä kun olin varma et se ei istunut.... mrrrr..... Yritä nyt muistaa että naksu kaverille!!! Loppuun leikkiä isolla pallolla ja huijauksen kautta eteen tulemisia josta palkaksi se iso pallo.

Ihan jees reenit oli, ei tullut hinkattua liikaa. Kiitos reeniseurasta Hannalle ja Sarille!