Perjantaina hakuiltiin. Veeti oli ekana ja täytyy sanoa että herra kikkailee nyt aikalailla omiaan... Alueen vasemmalla puolella tulee loistavaa pistoa, syviä, suoria ja laatikkoa, mutta oikealla ei sitten millään pysty kääntymään eteenpäin :( Nyt en muista enää missä ukkoja oli ja montako pistoa tuli, mutta säädin tuota oikeaa puolta oikein urakalla. Välillä vein Veetin takasin metsään ja jätin sinne, palasin keskilinjalle ja kutsuin luokse, välillä lähetin uudelleen siinä toivossa että kääntyisi eteenpäin *huokaus* Tämä ongelma on ollut ennenkin, ei se uusi juttu ole, reeniä nyt vaan että päästäisiin taas yli tästä. Jokatapauksessa Veetin reeniradalle tuli mittaa ehkä joku reilu 200m. Sori vaan reenikaverit, mutta mun pitää nyt varmaan ottaa Veetillä tuollaista vähän pidempää reeniä, enemmän kuin 100m siis. Veeti tuppaa hallinnoimaan yhdellä pistolla tuollaista 100 metrin rataa, sekin voi vielä olla ongelma kun mennään etsintäkokeeseen.

Veikka otti kuusi ukkoa. Neljä ekaa valmiina, ekat kaksi meni hyvin mutta kolmoselle ja neloselle meni ykkösen ja kakkosen kautta :( Meillä oli tosi pieni porukka ja maalimiehiä säästääkseni otin siirtyvinä ukot. Hain Veikan piiloilta ja sille jäi sitten mielikuva että mm jäi sinne ykköselle ja kakkoselle vaikka mm tulikin pätkän matkaa meidän mukana, lisäksi piilojen väliin tuli jälki :( Nyt ei enää siirtyviä maalimiehiä jotta ei jää tuota mielikuvaa ja ei tule sitä jälkeä. Vitonen ja kutonen otettiin hajun hakemisilla ja ne meni tikkusuoraan.

Tänään reenattiin tottista Soppeenharjulla kera Hanna T:n, Emman ja Timon. Lapsilauma oli myös mukana :)

Veikka reenasi rullaa ensin ennen tottiksia. Tänään rulla pysyi paremmin suussa kun edellisellä kerralla. Ihme takapakki tullut tuossa rullan pitämisessä, mutta reeniä, reeniä. Kokeilin muuten hakureeneissä Veikalle norskia kaulaan ja sillä meni välittömästi jalka rullasta läpi :( Harkitsen nyt vielä ruotsalaisen ja norskirullan välillä. Ruotsalainen houkuttaisi kun norski pitää olla niin kireellä ettei mene jalka läpi ja sit taas sitä on hankala saada suusta pois jos on vähänkin liian kireä. Veetilläkin menee silloin tällöin jalka läpi, ärsyttävää :( Rullareenit on siis tehty ruotsalaisella nyt Veikalla.

Veeti otti tottista ekana, toimien samalla häiriökoirana Huille joka oli paikallamakuussa. Tehtiin seuraamista ( ihan jees), istuminen (sikahyvä), maahanmenon valmisteleva josta palkka (ei ennakoinut maahanmenoa), seisominen luoksetulolla (oli aika hidas luoksetulo ja ennakoi sivulle tulon törkeesti) ja eteen meno maahanmenolla (meni maahan! menispä kisoissakin...) Toinen eteen meno vielä palkalle jonka Emma vei kentän päähän. Ihan kivaa oli, luoksetulo jäi kaivelemaan vähän...

Veikka otti ekana kapulan tuonnin, hyvin. Sitten nouto, nopea mutta vähän vino luovutus en kuitenkaan korjannut, pitää keksiä jotain tuohon. Seuraamista, Emma käskytti. Pysähdyksen perusasennot taas ihan hukassa, muuten seuraaminen oli ihan jees. No, oikealle käännökset oli vähän sitä sun tätä. Maahanmenoja, ihan ok muistaakseni. Loppuosaa erikseen eikä oikein hokannut sivulle nousemista. Luoksetulo Emman käskyttäessä, pysyi hyvin ja tuli lujaa mutta vähän vinoon. Toinen luoksetulo vielä vauhdista palkaten. Veikalla on kivasti tuota vauhtia, mutta se mitä sillä on vauhdissa, puuttuu sitten tarkkuudessa. Aikalailla fiiliksellä sitä on kyllä vietykin tottiksessa, ei niinkään tuota tarkkuutta hinkkaamalla. Lopussa Veikka otti pk-paikallamakuuta megakauan. Laitoin sen maahan ja juteltiin porukalla, Hanna T haki jossain vaiheessa Vaun häiriöimään ja luoksetulossa Veikka sitten pomppasi ylös josta kävin sen runttaamassa takasin maahan. Sama tapahtui sitten seuraavassakin luoksetulossa ja muistaakseni vielä kolmannenkin kerran. Ei ihan hirveesti välittänyt mun kovistelusta, mutta loppuajan pysyi maassa kyllä. Hanna vei Vaun pois ja taas juteltiin. Vähän ajan päästä Emma tuli Manun kanssa pyörimään kentälle. Jonkin ajan kuluttua sitten hain Veikan pois ja vein autoon. Positiivista tuossa oli että Veikka oli hiljaa, vaikkakin levoton ja nousi nuo muutamat kerrat.

Ai niin, Veeti teki tarkkuusetsinnän nurmikolla ennen reenejä. Filmikotelon kansi oli esineenä, meni tosi hyvin!

Reenien jälkeen mentiin porukalla Mc Donaldsiin syömään. Lapsia palkittiin hyvästä käyttäytymisestä kentsulla taas näin ;-)