Eilen illalla pikaisesti tottista Haavistolla Hannan kans.

Veikka teki ekassa osiossa pelkkää noutoa. Ensin kapulan pitoa edessä, naks ja leluun kiinni. Sitten vauhtinoutoa. Kun on kiirus, niin kapulan otto meni ihan sekoiluksi sillä, mutta kun nappasi kapulaan kiinni niin sit toi lujaa. Kaksi tällaista.

Veeti teki ensin vauhtiluoksetulon, sitten luoksetulo ja palkka vasta sivulta. Kuvittelin et on vajaa sivulla mut ei kuulemma. Seuraamista ihan vähän, paikkaa taaksepäin korjaillen. Liikkeestä istuminen, vähän hitaampi kuin norm. Tasamaanouto 2kg kapulalla, vauhdikas ja hieno! Sitten leikkiä paljon ja pari puun kiertoa.

Veikka teki toisessa osassa seuraamista. Sama teema kuin Veetillä eli paikkaa taaksepäin. Palkkasin taakse kun oli hyvä. Liikkeestä istumisia makupalalla, aika hyvin oli muistissa. Luoksetuloa, eri variaatioita mutta en muista enää mitä. Maassa se ei meinannut pysyä kyllä ennen luoksetuloa... Paikallamakuuta vielä Vaun tottistellessa. Pysyi hyvin ja ei vinkunut. Palkkasin kun katsoi mua, kävin vapauttamassa pallolle joka mulla oli ollut jalkojeni juuressa.

Oli mukava reenata! Esteitä pitäs kanssa mennä ottamaan taas.