Pappa tuli aamupäivällä lapsia vahtimaan jotta pääsin hakuilemaan. Oltiin sovittu Taina ja Iikan kanssa minihakureenit. Kaikilla on koirat aika samassa vaiheessa ja pidettiin sellaiset junioiri-reenit + Veeti oli mukana.

Argh, että mä inhoan noita hajunhakemisia. Se on sellaista rimpuilua poukkoilevan koiran kanssa metsässä, aina mennään eri puolilta puuta, hirveä hiki tulee, jne. Kunpa niistä pääsisi pian pois. Tänään otin Veikalla neljä, siirtyvillä ukoilla. Eka meni tosi hyvin, hajunhaku kävi helposti ja otti hajua jo aika aikaisin kun tuuli kävi sopivasti, meni suoraan pistolla myös. Tokassa lähdin hakemaan hajua, mutta en sit tiennytkään missä maalimies on. Maalimies olikin etulinjasta hieman vinossa enkä tajunnut lähteä sinnepäin, merkki näkyi myös tosi huonosti. Kun bongasin maalimiehen paikan, kaarrettiin sinne ja haettiin haju. Palasin vain osan matkaa ja lähetin. Suoraan se meni sinnekin, häröily alussa oli ihan mun omaa vikaa. Kolmannessa koitin olla tarkempi, mutta onnistuin häröilemään vielä enemmän... Sähläsin hajunhaun jälkeen lähetyspaikan kanssa aikani kun en ollut enää varma missä se piilo olikaan ja merkki ei näkynyt. Lopulta päädyin hakemaan hajun uudelleen ja palaamaan vähän matkaa vain. Veikka ei meinannut lähteä pistolle hajunhaun jälkeen, kai se meni ihan sekaisin kun mä sähläsin ja pinnakin alkoi jo kiristyä omaan osaamattomuuteeni :( Lähti se kyllä sitten kun menin muutaman askeleen eteenpäin ja lähetin uudelleen. Viimeinen oli jo ok. Veikka on kyllä ihana kun se rrrakastaa maalimiehiä ihan yhtä paljon kuin veljensäkin <3

Ensi kerralla a) käytä väyliä b) merkkaa sekä lähtö että piilopää pistosta kun et kerran pysy kartalla muuten  tai laita joku reenikaveri seisomaan siihen mihin pitää palata hajun hausta c) koita kerrakin pysyä coolina vaikka tulisi kuinka hiki....

Veetin reenin teemana oli ohjaajan kaatuileminen näytöllä. Otettiin siis pelkkiä ilmaisuja aikaa säästääksemme. Taina toimi maalimiehenä. Eka oli aika lähellä, ihan normi ilmaisu. Toka oli vähän kauempana, ihan normi ilmaisu. Kolmas taas vähän kauempana, tällä näytöllä kaaduin tarkoituksella ja päästin liinan sitten irti. Se ei kyllä vaikuta Veetiin yhtään mitään vaikka kaadun, Taina sanoi että vauhti näytölle taisi vaan nousta lopussa stopin jälkeen. Neljäs olikin suorapalkka ja viides oli taas ilmaisu kaatumisella, tällä viidennellä kaaduin oikein kunnolla nykäisemällä ja könysin hitaasti ylös maasta. Veeti kääntyi katsomaan mua ihan kuin kysyäkseen että "mikä sulla on kun et jaloillasi pysy?", kääntyi taas maalimiestä kohti, ja odotti liina kireänä että pääsen ylös sieltä. Jatkettiin näyttö loppuun ja sieltä maalimieheltä sitten iso pallo palkaksi. Ihqua, Veetiä ei kyllä haittaa yhtään tuollainen häiriö, olen kaatuillut kisoissakin useammin kuin kerran eikä se koskaan ole vaikuttanut sen näyttöön.

Venla pötkötteli sohvalla kun tulin reeneistä kotiin ja aavistin heti että kipeänä ollaan :( Pappa sanoi että oli valittanut päänsärkyä kun heräsi. Mittasin kuumeen ja tulos oli 37,2 eli ei paljon mutta kuitenkin :( Sisäpäivä tiedossa, paljon lämmintä marjamehua ja toivotaan että ei mene pahemmaksi. Tosi huono ajankohta sairastamiselle kun Väinö on siellä reissussa, mutta minkäs tuolle voi. Olen itsekin kitannut mehua päivän mittaan ja juottanut Hetalle kanssa. Pappa kyllä lupaili että huomennakin toimisi lapsenvahtina vaikka Venla olisikin kipeä. Huh, se helpottaisi kyllä elämää.