Heti töiden jälkeen lähdettiin poikien kanssa lenkkeillen läheisen koulun pihalle. Treffattiin siellä Hanna, Hui ja Vau tottiksen merkeissä.

Reenasin ensin Veetillä, Veikan hengaillessa Hannan kanssa ympäriinsä. Veeti reenasi luoksetuloja puunkierrolla eteen asti, väliin sivulletuloja ja taas luoksetuloja puun kierrolla eteen ja sivulle asti. Vauhdikkaita oli! Sitten seisomisia palkaten eri kohdissa, hyvin. Maahanmenoja ja istumisia yksi kumpaakin kanssa. Loppuun leikkiä reilusti.

Veikka sai ekana palkan sivulle tulosta. Sitten otettiin seuraamista. Ensin oli oikein kunnolla jalassa kiinni, mutta kyllä se siitä parani ja palkkasin vain kun oli irti jalasta. Saatiin tosi hyviä pätkiä! Sitten puun kiertoa ja palkkausta eteentulosta ja vauhdista. Sitten uudelleen seuraamista, hyvin :) Maahanmenoja pari ja yksi seisominen seuraamisesta.

Huin ja Vaun reenin jälkeen Veikka uudelleen. Kokeilin sivullesiirtymisiä Hannan käyttämällä tekniikalla. Ihan kivasti, joissain tuli vähän liikaa pomppua ja kaarrosta. Haluaisin että Veikka oppii tekemään sivulletulon kuin Veetikin :) Vähän leikkiä sitten vielä.

Veetikin pääsi uudelleen vielä. Luoksetuloja niin että pyysin peruuttamaan ja siitä kutsuin luokse, palkka jalkojen välistä. Oli ihan napakoita luoksetuloja. Sitten vaan temppuiltiin siksakkia, pakkia, dööd-juttua, jne.

Mukavat pikkureenit ja ihana keli! Hannalle kiitos seurasta ja Veikan pitämisestä. Lenkkeiltiin pienen mutkan kautta kotiin sitten vielä.

Väiskillä vihottelee reisi taas :( Osteopaatti määräsi kolmen-viiden päivän lepoon ja Buranakuurille. Harmitus, taas on lenkit mun varassa.

Venla katselee samalla Olipa kerran elämää kun kirjoitan tätä. Aiheena on mistä ihminen saa alkunsa... ihan muutaman kerran olen heittänyt kommenttia täältä välillä kun kysymystä pukkaa koko ajan. Taidan lähteä sohvalle viereen istumaan ja selvittämään asiaa Hymy