Pirkkahallilla reenaamassa Hannan kanssa, mukana myös meidän naperot.

Veeti teki seuraamista ihan pätkän, liikkeestä istumisen, liikkeestä maahanmenon (luulin että tuli perään mutta Hanna sanoi että ei), liikkeestä seisomisen (korjasi asentoaan, mielestäni tähän ei pitäs puuttua koska se pysähtyy heti, ja korjaa asentoa jos pysähtyy huonosti). Tasamaanouto ja eteenmeno. Meni hienosti!

Veikka teki tokoa. Luoksepäästävyys; nousi kun Hanna tuli lähemmäs, tämä on Veikalle vaikea kun se tykkää ihmisistä niin paljon. Uudelleen ja nakilla pysyi.... huomenna varmaan ei pysy kisassa :-O Paikallamakuun alas ja ylös -juttua, hyvin. Liikkeestä maahanmenoa, ei ennakoinut nyt käsky-käskyä mutta kun otin uudelleen, se meni koko ajan maahan sivulla :-O On se aika epeli! Seisominen hyvin muuten mutta kävi sivulle istumaan liikkurin käskystä, uudelleen mutta sama toistui koko ajan.... Luoksetulo liikkeenä, tämä meni hyvin ei edes törmännyt. Tokon myötä tuo luoksetulo on menettänyt jotenkin hohtonsa, ei tule enää niin vauhdilla kuin ennen, vai tuntuuko se vaan kun se ei törmää et se ei tule lujaa?? Ja sitten hyppy... *huoh* ennakoi taas hyppyä ihan kunnolla, nakilla pysyy mutta muuten ei. Se hyppääminen on niin kivaa. Saa nähdä huomenna tuleeko nolla vai mikä. Eteenmeno loppuun, välileikkinä metrisen esteen hyppy kumpaankin suuntaan. Puhtaat hypyt, mutta tuli jälkikäteen mieleen et ei ehkä paras ajankohta ottaa omatoimihyppyä kun pitäs olla ennakoimatta hyppyä. Eteenmenoon pieni seuraaminen nakilla ennen lähetystä, meni yllättävän hyvin!

Veikka makasi vielä paikallamakuussa Vaun reenin ajan. Oli aika vaikeeta pojalla, kyttäsin nouseeko kyynärät, ja kävin pari kertaa kovistelemassa kun kaula venyi ja venyi ja venyi. Pientä vinkumistakin oli havaittavissa. Veikka makasi vielä kun Vau meni jo autoon, kun katsoi mua vähän pidempään, kävin vapauttamassa pallolle. On tuo nyt lohdullista että nykyään se sentään pysyy maassa!

Ja sitten lähdettiin Mäkkiin syömään, sen jälkeen kaupan kautta kotiin viettämään herkutteluiltaa lasten kanssa.