Eilen hakuiltiin vesisateessa. Molemmat pojat olivat subertaitavia!

Veetin reenin aloitin ennenkuin maalimiehet oli edes valmiina paikoillaan... pikkuisenko hätäinen olen :-/ Veeti oli jo tehnyt yhden piston kun radiopuhelimesta kuului että mm ei ole vielä löytänyt piiloon... No, uusi aloitus sitten vaan eikä haitannut mitään tuo pieni sähläys.

Oikea etukulma, mm umpparissa, ilmaisu, palkka vasta sivulle oton jälkeen. Sitten kaksi tyhjää. Vasemmalla maalimies mäen nyppylän päällä n.20 metriä keskilinjasta. Ajatus oli että ottaa takaisin tullessaan, mutta taisi saada hajun heti jo kun kaarsi aikalailla heti sinnepäin, ilmaisu, palkka kun ehdittiin kumpikin piilolle. Tyhjiä joku neljä kappaletta, sitten Taina ison kallion alareunassa, ilmaisu, palkka sivulle oton jälkeen. Tämän jälkeen vielä yksi suorapalkkaukko vasemmalla syvällä alueella koska jouduin korjaamaan yhden tyhjän vasemmalle liian lyhyen piston takia. Veeti oli tosi hyvä, kaikki pistot hienosti eteenpäin jne. Näytölle viennit oli kauheita kun joudun varomaan tuota polveani. Ei siis koiran takia kauheita vaan siksi että itse olin ihan puolipaniikissa jos astun johonkin monttuun ja se muljahtaa se polvi. Tuosta tulikin mieleen, että mahtaako se mun varominen vaikuttaa Veetiin kun ennen se ei ole välittänyt tuon taivaallista mun kaatuilusta, liinan nykimisestä, jarruttamisesta ym näytöllä mutta nyt se himmaa vähän vauhtia kun könyän perässä? Ei ihme jos se vaikuttaa koska mua pelottaa ihan oikeasti se näytölle meno. Pitäs hankkia se polvituki ihan ehdottomasti!

Gustafsson oli loistava! Maasto ei ollut helpoimmasta päästä, mutta päätin kuitenkin ottaa valmiit ukot ja osa aluetta eteenpäin. Eka tyhjä pistokin tuli, tosin vahingossa :)

Oikea etukulma, mm umpparissa, loistopisto! Vasemmalla etukulmassa mm suuren kiven päällä. Mietin ääneen että jaa-a, mahtaako keksiä tuon ukon tuolta kiven päältä, ei ole ennen ollut ylhäällä maalimiestä. Samassa Gustafsson jo heilautti itsensä sinne kivelle mm:n seuraksi! Ja oli ikionnellinen kun löysi ukon <3 Oikealla mm aluetta eteenpäin-> loistopisto, ensin suoraan, sitten kääntyi oikeaan suuntaan. Vasemmalla mm aluetta eteenpäin-> tässä kääntyi ensin etukulmaa kohti, mutta korjasi samantien ja jatkoi aluetta eteenpäin oikeaan suuntaan ja löysi ukon. Sitten piti olla viimeinen ukko oikealla, säädettiin ukon paikkaa, Veikka ei löytänyt sitä ja tuli takaisin aluetta ETEENPÄIN <3 <3 <3 , palkkasin nakilla itse ja kehuin kovasti. Sillä aikaa Anne singahti piiloon vasemmalle, lähetys ja löytö. Sitten tarkastettiin Tainan paikka, lähetys oikealle ja löytö. Vähän tuntui väsymys painavan jo viimeisellä lähetyksellä, mutta ei ihme kun kaveri ottaa niin tosissaan ja kaikki maalimiehet toi pois leikkimällä. Tokavikassa lähetyksessä Veikka putosi johonkin kuoppaankin, mutta ei haitannut mitään, hieno homma! Se on kyllä ihan ilmiömäinen hakukoira! Ainakin tähän asti ollut, kyllä kai senkin kanssa vielä jonkun ongelman saa aikaiseksi... (pessimisti ei pety koskaan...) ;-P Ensi kerralla suoraan edestä löytyviä taas jotta ei ala kääntyä liian aikaisin.