Sunnuntaina päästiin hakuilemaan pikkuporukalla.

Veetin reeni meni aika läskiksi. Mulla oli kuningasideana ottaa reeni jossa tulee löytö ja suorapalkan jälkeen huudan sen luokseni ja lähetän toiselle puolelle. Vähän niinkuin risteilyharjoitus. Takaraivossa nakutti, että älä tee näin mutta tein kuitenkin.... laiskuuttaani tein koska tässä reenissä ei tarvi kirmata itse pitkin metsää ja toisaalta en jaksanut suunnitella mitään ihmeellisempääkään.

No, eka pistolla maalimiesparka ei ollut ehtinyt vielä kaivaa palkkaa kun puhalsin jo pilliin keskilinjalla. Veeti meni ihan sekasin kun mm kehui ja oli niinkuin palkkaamassa ja minä kutsun. Sieltä se sitten tuli rulla suussa, oli ratkonut asian niin, rullan se oli ottanut kyllä matkalla suuhun tai jossain. Näytölle mentiin normaalisti sitten. Ihan sekamelskaa koko homma, ei ihme että koira menee vähän sekasin... PK valjaatkin oli mennyt ihan kummallisesti jalkojen ympärille. Toka ´pisto tehtiin kuitenkin samallalailla, mutta se meni ilman kohellusta, reagoi pilliin hyvin. Kaksi viimeistä oli sitten kans valmiit ukot ja ukot toi pois. Mitä tästä opimme; älä fuskaa reeneissä eli jos et jaksa reenata kunnolla, jätä reenaamatta.... Ja suunnittelu voisi olla ihan jees. Äh, tekis mieli pitää koko talvi taukoa mutta kun jotain pitäs tehdä koirien aktivoimiseksi, pelkkä lenkkeily ei riitä niille.

Veikka teki ensin kaksi hajunhakua, sitten kaksi valmista. Meni hyvin, viimeisessä kylläkin otti siirtyneen maalimiehen menojäljen :( En kuitenkaan viitsinyt alkaa enää ottamaan mitään korjaussarjaa.

Reenien jälkeen otettiin Iikan kanssa vielä ilmaisuja. Veikka näytti rullailmaisun takaperin ketjuttamista, toivottavasti Iikka sai mun sepustuksesta edes jotain selvää.

Kiitos reeneistä ja Iikan tarjoamasta kaffeesta ja taatelikakusta!