Lauantaina

reenattiin hakua. Uusi, kiva metsä, mutta niin hemmetisti lunta.

Veeti pääsi vain tallaajaksi, mutta tuntui nauttivan siitäkin hommasta täysin rinnoin =)

Veikka otti hakualueemme kolme ensimmäistä piiloa valmiina. Vasemmalta puolelta kävi reilu tuuli, joten vasen puoli oli helpompi, sinne puolelle tuli kaksi pistoa. Oikealle lähti ensin vahdikkaasti, mutta liekö usko loppunut kesken kun tuli hetken kuluttua takaisin. Alueella ei nähnyt koiraa kovin pitkälle kun alue nousi ylämäkeen ja sitten taas laski alas. Otin muutaman askeleen kohti maalimiestä ja Veikka lähti itsenäisesti suoraan eteenpäin löytäen maalimiehen sitten omin avuin. Hienosti oivalsi itse mennä syvemmälle =)

Sunnuntaina

illalla reenasimme tottista kera Katin, Annen, Emman ja Hanna T:n.

Nyt en muista enää tarkaan mitä tehtiin, mutta jotenkin näin se meni ;-P

Veeti otti ainakin läheltä eteentuloja, ihqupallo oli palkkana ja meni hyvin! Hitsi, en muista yhtään enempää mitä tein sen kanssa .... :-/ Ainakin temppuja....

Veikka otti ekana noutoa. Ensin eteen asti -> hieno! Toka heti nostosta palkaten. Sitten seuraamista, hyvin, ja oli jalasta irti. Liikkeestä istumiset eivät olleet kovin hyviä, eivätkä maahanmenot. Ei ollut ihan kartalla mitä piti tehdä, eikä ohjaajakaan ollut kyllä kartalla... Luoksetuloja istumaan jättäen. Tein "välikäännöksiä" ja pysyi hyvin siihen asti kunnes olin juuri sanomassa luoksetulokäskyä, samalla sekunnilla varasti lähdön. Vauhtia oli kyllä kivasti. Otin uudelleen ja se taisi mennä paremmin. Hyvä vauhti loppuun asti mutta ei törmännyt ainakaan pahasti.

Maanantaina

Hanna T:n kanssa Tesomalla. Tosin vain Vau ja Hui reenasivat siellä missä piti kaikkien reenata, jalkapalloilijat valtasivat kentsun, niin piti vaihtaa paikkaa välillä.

Veeti otti vain sellaista tasapuolisuuden vuoksi honkotusta. Jotain tärkeääkin tehtiin, nimittäin kahden kilon noutokapulalla nouto -> hyvä vauhti ja asenne, jes!

Veikka teki ensin seuraamista joka oli tänäänkin loistavaa! Ekassa vasemmalle käännöksessä ei ollut ihan mukana, mutta petrasi kyllä heti seuraavan. Otin erimittaisia pätkiä ja käännöksiä kanssa.  Sitten liikkeestä istumisia, tänään oli tosi hyviä! Ohjaajakin oli hyvä, kröhöm.... eli siis keskityin kunnolla hommaan ja ikäänkuin päätin että ne on hyviä tänään. Kokeilin Annen tekniikkaa palkkaamiseen, ja Veikka kyllä tykkäsi siitä, nostatti ihan sopivasti sitä. Loppuun sivulletuloja. Tänään hyviä nekin (ihme päivä kun kaikki oli hyvää!). Kiva että Hanna kommentoi niitä sivulletuloja, en tunne sillälailla Veikan asentoa kuin Veetin asennon sivulletulossa. Taidan pitäytyä kuitenkin tuossa edestä sivulle kääntymisessä, tänään tuntui kuin olisin löytänyt tavan miten tehdä niitä ja Veikka on selvästi hokannut kunnolla käskysanan.

Kivat reenit oli tänään! Kiitos Hannalle kommentoinnista =)