Aamupäivällä kävin reenaamassa tottista Tesoman kentällä.

Ensin Veikka. Seuraaminen oli taas aika säätöä. Ei taida olla hyvä ottaa seuraamista ensimmäisenä, koska se oli hieman yli-innokasta. En ensin oikein päässyt palkkaamaan koska painoi, oli matalassa asennossa ja muutenkin koko seuraaminen oli ihan syvältä :( Sitten tein erilaisia kokeiluja kuinka saisin asennon paremmaksi ja painamisen pois. En enää oikein edes muista mitä kaikkea kikkailin, ainakin lelu kainalossa, lelu taskussa, lelu kädessä tuli kokeiltua. Yhden kerran Veikka palkkaantui ihan totaalisen väärässä paikassa kun lelu putosi mun kädestä väärään aikaan :( Taisin kyllä päästä palkkaamaan kunnollisestakin seuraamisesta. Välillä tuntuu että tuosta ei tule kunnollista ikinä.

Sitten otin jalkapallomaalin kiertoja pari ja niistä luoksetulot. Vauhdikkaat ja hyvät oli.

Sitten liikkeestä istumisia makupalalla, ok. Sen jälkeen palloleikin lomassa seisomisia, ok.

Lopuksi ruutua, meni kivasti. Tosin ei taaskaan pysynyt istumassa odottamassa vaan karkasi ruutuun pari kertaa pallolle kun en ollut ihan skarppina itse koko ajan. Tuhma poika... ;-))

Veetin pää oli ihan veressä kun hain sitä autosta. Yäks, tuli mieleen alkuvuonna tapahtunut keppionnettomuus jossa Veetillä oli hengenlähtö lähellä :( Onneksi tämä hurja näky johtui vain häkin kalterissa nirhaantuneesta kuononpäästä. Ihmeen paljon siitäkin verta tulee vaikka ei ollut edes iso reikä.

Veeti reenasi seuraamista, oli huippuhyvää :) Sitten liikkeestä seisomista, luoksetuloja jalkapallomaalin kierrolla ja ruutua. Veeti on aika innoissaan tuosta ruudusta :) Lopuksi vähän temppuiltiin ja oli kivaa!

Reenien jälkeen lähdettiin metsälenkille. Tosin ehdittiin vaan reilu puoli tuntia lenkkeillä kun piti taas suunnistaa töihin.

Lenkin jälkeen ennen töihin lähtöä oli kyllä pakko vielä ottaa kapulan nostoja makupalalla sisällä, meni hyvin. Toi vauhdikkaasti eteen, suoraan ja oikeaan paikkaan. Sitten vielä kokeilin seuraamista makupalalla sisällä. Ensin vähän imutin, sitten siirsin namikäden selkäni taakse ja sitten käsi oli ilman namia. Kaikki nämä meni hyvin, hmmm...pitäsköhän koittaa edetä tätä kautta??? Välillä tuntuu että namipalkka seuraamisessa ei ole niin hyvä kuin lelu. Mutta josko opetusvaiheessa kuitenkin vielä käyttäisi namia. Pitää miettiä ja kokeilla :)

Illalla töiden jälkeen Veikka otti vielä kapulan nostoja juustopalkalla ja viimeisestä sitten tuli iltaruoka.