Väiski lähti korisreeneihin ja päätin reenata sisällä sivulle tuloja ja maasta sivulle nousemista Veikan kanssa. Kummatkin meni vaihtelevan hyvin. Osaa siirtyä edestä sivulle, mutta pomppaa välillä aikalailla. Pitää ottaa pepunhivutusreeniä erikseen vielä. Tänään osasi jo nousta maasta sivulle. Ja tietty jo ennakoikin niitä =) Otin vielä vähän seuraamisen käännöksiä vasemmalle, hyvin meni sen mitä itse näin ilman peiliä.

Rullareenitkin otettiin, Venla toimi maalimiehenä. Pikkusen oli kuusivuotiaalle vaikeaa pitää koiraa, heiluttaa rullaa, pitää rullasta vähän vastaan kun Veikka ottaa siitä kiinni ja päästää sitten irti.... Otin hieman takapakkia rullan reenaamisessa kun viimeeksi tuppasi tiputtamaan rullan liian aikaisin ja tehdä varaslähdön maalimiehelle. Onnistuttiin kyllä reenaamaan, Venla hokasi homman ihmeen hyvin tuon ikäiseksi. Hetakin halusi maalimieheksi (tai -tytöksi) ja sitten niitä oli välillä kaksi. Vahvistin rullan pitämistä "pidä"-käskyllä ja kun Veikka toi rullan sivulle vedin hieman rullasta ja kun piti hyvin sai luvan lähteä näytölle. Otettiin neljä toistoa, ensimmäisellä tiputti rullan, muut oli hyviä.

Veeti oli reenaamisen aikana herkutellut ihanalla hirven luulla pihassa. Hokasi se kyllä jossain vaiheessa rullareeniä mitä sisällä tapahtuu ja tuli haukkumaan ulko-ovelle.

Leikkasin vielä kummaltakin pojalta kynnet, olivat kyllä kasvaneet tosi pitkiksi! Pikkuisenko epäreilua, Veeti ei saanut kuin kynsien leikkuun ja Veikka sai reenata :( No, huomenna hakuilemaan, pitää miettiä reenit valmiiksi.