Ei ole ehtinyt blogia päivittää juu. Mökille en viitsinyt raahata tietokonetta vaikka siellä olisi kyllä sähköt sun muut mutta parempi olla erossa tästä masiinasta välillä.

Kesäloma on päättymässä, äkkiä meni 6,5 viikkoa :( Onneksi uusi työ kutsuu, josko se nostaisi vähän motivaatiota työn tekemiseen. Tämä syksy on muutenkin erilainen kun Venla lähtee kouluun ja aika jännäähän se on sekä Venlalle itselleen että meille muille. Mutta eiköhän se arki siitä lähde rullaamaan, pakkohan se on.

Viikko sitten tähän aikaan vietettiin laatuaikaa Tending-leirillä poikien kanssa. Vitsit miten mukavat neljä päivää -ja miten nopeasti ne meni! Tehokasta reenaamista, mutta myöskin leppoisaa joutenoloa sopivassa suhteessa. Oli kiva tavata tuttuja, syödä valmiista ruokapöydästä, saunoa porukalla, jne.

Mökillä reenattiin jälkeä poikien kanssa. Veikka menee kyllä aikas kivasti jälkeä, eteenpäin pitäs asiassa mennä vaan ja reenata niitä keppejä erikseen jotta saisi ne yhdistettyä jälkeen. Jana on aika hakusessa, sitäkin pitää reenata omana reeninään. Veetikin oli taitava poika, yhtenä päivänä tein janareeniä ja ne nyt meni sillain "Veetimäisesti"... Lähti suoraan mutta kolmesta kahdessa otti takajäljen.

SM-kisat lähestyy lujaa vauhtia. Tottista pitäs reenata, esineitä pitäs reenata ja PALJON, hakua reenataan sen verran mitä saadaan reenattua. Mitään ihme suunnitelmia ei ole reenaamisen suhteen muutakuin että hakupistot pitäs saada taas hieman pienemmiksi, tuppaa olemaan tooooosi laajoja pistoja herralla. 

ps. hirmuisesti onnea matkaan ja menestystä tulevaisuuteen Pialle ja pienelle Tupla-pennelille! Ilmoittelehan sitten Pia kun saa tulla katsomaan penneliä :)