Ei ollut Venlalla kuumetta enää ja muutenkin oli pirteä kuin peipponen, ihan kuin ei olisi mitään sairastelua ollutkaan. Lähdettiin siis Niihaman maneesille katsomaan agikisoja ja reenaamaan vähän häiriötottista poikien kanssa.

Veikka oli mukavan keskittymiskykyinen vaikka häiriötä oli kunnolla. Aika kierroksilla se kävi, johtui varmaan osittain paikasta ja siitäkin että on ollut liikunta ja aktiviteetti aika vähissä nyt lähipäivinä. Enimmäkseen otin seuraamista joka oli aika huonoa ekassa reenisessiossa. Mulla ei ollut kuin narupallo mukana ja koitin ottaa sillä, mutta se aiheuttaa Veikalla keulimista ja peräpääkin alkoi kuulemma kääntyä ulospäin. Hanna seurasi peräpään suoruutta ja saatiin sitä sitten onnistumisiakin. Otin jotain pientä muutakin, en muista tarkkaan mitä. Enimmäkseen leikittiin vaan.

Veetikin tuli maneesiin vähän hommailemaan. Seuraamista erimittaisia pätkiä, käännöksiä ja juoksuakin. Meni ok. Seisominen ainakin tehtiin kanssa ja sitten leikittiin vaan ja otettiin peruutusta ja jotain pientä.

Veikka tuli uudelleen vielä kun jäi se seuraaminen hampaankoloon... Sain Hannalta lainaksi vetolelun, ja nyt seuraaminen oli parempaa. Erimittaisia pätkiä otettiin taas. Lopussa otin vielä monta lyhyttä pätkää makupaloilla välillä palkaten ja loppuun vetoleluleikki. Sitten vielä leikittiin peruutusta ja eteen tuloa, kai jotain muutakin mutta en muista. Pääasia reenissä oli saada häiriötä, ja hyvin Gustaffson pelitti tuolla agikisan hälinässäkin <3

Agilitya on kyllä kiva käydä katselemassa, tänään vielä oli monta tuttua kisaamassa. Olisi kiva itsekin harrastaa agia, mutta hyvä kun ehtii edes näitä lajeja reenata kunnolla.