Eilen illalla olimme Väinön kanssa katsomassa Pyrintö vastaan Joensuun Kataja -koripallopeliä. Oli kyllä tiukka peli ja tunnelma katossa. Pelissä oli Katajalle paikka finaaliotteluun, ja sen ne sitten saivatkin. Pyrintö menee pronssiotteluun. Pitäisi päästä useammin katselemaan pelejä, oli tosi jännää ja tulihan sitä vähän eläydyttyäkin peliin... :)

Treffasin illalla vielä Hannan ja Huin Mutalassa tottiksen merkeissä.

Alkuun tehtiin eteen-sivulle jumppaa, suht hyvin. Sivulle siirtyy hienosti mutta eteen tulee ensin vähän vinoon, korjaa kun en hyväksy huonoa. Luoksetuloa läheltä eli suoraan eteen tulemista ja siinä pysymistä tehtiin Hannan pitäessä kiinni ennen kutsua. Ei ennakoinut sivulle tuloja.

Veikka otti seuraamista piiiiiitkän pätkän. Kontakti pysyi hyvin ja seuraaminen tasaantui kivasti sen aikana. Kaikenkaikkiaan seuraaminen oli ihan jees.

Liikkeestä istumisia ensin avulla sitten ilman. Otin aika monta, yhden taisi jäädä seisomaan ja yhdessä melkein meni maahan, muuten ihan hyvin. Mikään varma liikehän tuo ei tosiaan ole mutta tokoalossahan sitä ei tarvitakaan, mikäli  nyt sinne tokokisaan menen.

Maahanmenoja, eka loistava, heitin palkan taakse. Sitten Veikka alkoi fuskaamaan eli ei mennytkään ihan maahan asti. Teki nopeita mutta ilmeisesti palkan toivossa jäi vajaaksi, kiitos Hannalle tarkkasilmäisyydestä! Seuraavasta onnistumisesta palkkasin sitten lelulla eteen alas.

Tokohyppyä. Hanna vei markkerin ja namin valmiiksi ettei Veikka nähnyt. Hyppäsi hyvin eikä varastanut. Otettiin toistoja. Kävin välillä leikkimässä toppaamista pallolla ja sitten kokeiltiin hypyn kanssa. Hyppäsi hyvin, toppasi käskystä ja mun piti heittää pallo mutta olin väärässä lelussa kiinni ja nyppäsin taskusta narupallon, no, Veikkahan tietty singahti esteen takaa siihen narupalloon kiinni :) Uudelleen ja hyvin meni sitten.

A-este. Tämä oli hauska. Veikka meni yksin A:n mennen tullen ennenkuin ehdittiin tehdä Hannan kanssa mitään :-o Luulisin ettei mitään hirveitä ongelmia ko esteen kanssa tule... Otettiin vielä lähettelemällä puolin ja toisin.

Metrinen. Ekat hypyt oli loistavia, ilmavia. Olis pitänyt jättää siihen koska seuraavat osui. Saatiin yritysten jälkeen onnistuminen, mä luulin et ei osunut mutta Hanna sanoi että etutassu hipaisi. Siitä kuitenkin palkka ja päästiin sen esteen luota pois ;-P

Rullareenikin tehtiin. Kolme rullan tuontia lähetyksen kera, kaikki oli hienoja! Toi rullaa hienosti eteenpäin, piti kunnolla kiinni kunnes tuli lupa irrottaa. Asenne hommaan tuntui olevan kohdallaan, toi määrätietoisesti rullan mun sivulle ja tuijotti siinä koko ajan maalimiestä odottaen näytä-käskyä. ihqua!! <3 Nyt tarvis saada kaksi maalimiestä ja mennä metsään reenaamaan tätä.

Sitten kotiin katsomaan jääkiekkoa. Voi, voi, niin siinä sitten kävi että Suomi putosi kisoista pois. Mulla ei ollut kyllä koko kisojen aikana kovin vahvaa uskoa Suomen joukkueeseen :( En tiedä miksi.