Pääsimme poikien kanssa vierailemaan yhteen hakuryhmään ja ryhmäläiset olivat niin kilttejä, että sain reenata molemmilla pojilla! Kiitos Kaarinalle ja kumppaneille kun saatiin tulla. Oli tosi kivat reenit, kiva porukka ja taitavia koiria! Oli myös mukava nähdä piiitkästä aikaa Lauraa ja Glendaa :)

Veeti otti neljä ukkoa. Kahdella ekalla ilmaisut ja kahdella vikalla suora palkka. Ekalla ilmaisulla toi rullan lähes samaa kautta kuin meni piilolle (mrrrr.....), mutta vei näytölle hienosti suoraan siitä minne olin itse edennyt keskilinjalla. Muut kolme pistoa oli ihan ok. Tekis mieli reenata jo pidempää rataa, mutta näillä talvikeleillä ei viitsisi millään tallata pitkää aluetta. Ehkä sitten kesemmällä ;-)

Veikka otti kaksi hajunhakua. Ekassa tuli ojan ylitys mukaan, kiva että saatiin reenattua sellaistakin. Ja saatiin vieraita maalimiehiä kanssa. Pistot ok, tosin ekassa mä sekoilin taas itse kun hajun haun jälkeen lähetin ihan eri merkkiä kohti kuin missä mm oikeasti oli :-/ Ei niillä kovin paljon eroa ollut kyllä. Veikka meni kyllä pätevästi sinne missä ukko oli ja mistä haju oli haettu. Mä kirosin ja pärisin että persiilleen meni tämä pisto, samalla muu reeniporukka selän takana kehuu että hieno pisto ja mä olin ihan pihalla... hokasin sitten että väärää kreppiä tuijotin koko ajan... *huokaus*

Reenien jälkeen mentiin metsälenkille ja totesin että uskomattoman määrän ihmiset kantaa kaikenmaailman romua metsään! Siellä täällä oli romukasoja, huonekaluja, autonrenkaita, jääkaappeja ja vaikka mitä paskaa. Yhdessä ojassa oli lehmän pää! Ihmettelin et mitä Veikka tonkii siellä ojassa ja menin katsomaan. Se pää oli osittain lumen peitossa et jouduin oikein kunnolla zoomaamaan et mikä se on.

Loppupäivä menikin naperoiden kanssa touhutessa ja pojat sai tyytyä omassa pihassa oleskeluun välillä. Väinöltä tuli viesti että olivat menneet delfiinien kanssa ja olivat menneet tosi lujaa. Tänään oli päässyt sukeltamaan ihan jättiläiskilpikonnan vierestä. Alkaa itseäkin kiinnostamaan tuollainen sukellusharrastus noiden kuvauksien perusteella. Mutta ehkä pysyn ihan tässä koirahommassa kun on se krooninen ajanpuuteongelma.